Kbrakurt BBK benim kızım zihinsel engelli ondan dolayı yaptırdım. Algıları daha açıldı. Azda olsa gelişme var. Bu ay tekrar yaptıracağım.
Zhnce BBK bildiğim kadarıyla aşı karşıtları hacamat yaparak bi nevi bebegin vücudunun temizlendigini aşıya gerek kalmadığını savunuyorlar Ben kendime bile yaptırmam kaldı ki bebeme yapacaklar
Papatyasevdalisi Zhnce hacamatin ası karsitiyla alakasi yok hacamat sünnet olan birsey peygamberimizin onerisi elin gavur doktoru önerse millet siraya girer yaptirmak icin 😊 maddi manevi bircok hastaliga iyi gelen hacamat tedavisi bitkisel tedaviler varken zaten icinde ne oldugu belli olmayan ilaclar asilar cocuklari daha cok zehirliyo o ilaclarin asilarin icerigini arastirsa insanlar keske islamdaki tedaviye karsi cikmak yerine 😊
BBK Zhnce evet siddetli kadintilarimiz var degalarca hadzaneye yattik olaclar kremler vs cözüm olmadi
Papatyasevdalisi BBK peygamberimizin sunneti ve cok faydali olan birsey bebekler icin yapilirmi bikmiyorum ama cocuklara buyuklere cok faydasi var maddi manevi hastaliklara cok faydali bilimsel kanita gerek yok hadisi serif bilimsel kanittan daha buyuk kanit bilim adamlari peygamberimizin 1400 yil once soyledigi seyleri daha yeni inanip kesfediyolar bilim dedikleri sey halbuki cok daha geride 😁
BBK Papatyasevdalisi evet sünnet olmasi bana güven veriyor ztn kendim yaptirdim ama bebeklerim cok kücük ondan tecrübeli annelerden bilgi almak istedim
Zhnce Papatyasevdalisi büyükler için yapılmasına birsey diyemem ama instagramda bile birsuru insan bebeğime asi yaptırmam hacamat yeter derken bunun adı tam anlamıyla asi karşıtlığı oluyor İlaçlar aşılar zehirliyor diyorsun ama suan bile dünyanın bogustugu bi virüs için herkes asi araştırması yapiyor neden peki insanlar ölmesin diye Her hastalığın tedavisi bitkisel tedaviler olamıyor maalesef Seneler oncesinde ufacik bebekler suan en basit hastalık olarak nitelendirdigimiz virüsler yüzünden öldü Günümüzde bu virüslerden ölen sayısı azaldi/bittiyse eger aşının zararlarından cok faydalarindan bahsetmek gerekir diye düşünüyorum
BBK Kbrakurt cok sevindirici azda olsa ilerleme kat etmesi mutlu etti. Insallah daha da güzel sonuclar elde edersiniz
Deletedmom413 BBK Bebeklerin ensesinin az ustune 1 tane ufak ciziklr yapiliyormus Uyku duzeni vs huysuzluk gaz tarzi krizleri sakinlestiriyormus Ama asla yaptirmam
Ars06 Kendime de yaptırdım her zaman faydasını gördüm bebeğime de yaptırdım sadece kuyruk sokumundan küçük bir kupa. Öcü değil bişey değil Peygamber sünneti. Emin olduğunuz hijyenik bi yerde yaptırılabilir
incidenizzz BBK ben yaptirdim canim 3 defa hic bisi olmuyor bnm oglumun yumurta alerjisi vardi o bile gecti dusunun yani ilk akan kanı temizdu ikinci hacamat kani pisdi 3. Defa yptirinca duzeldi
BBK incidenizzz cok tesekkür ederim cok sevindim. Bi cok seye faydasi var iste ama baya bi ön yargiliyiz bu konuda kendim dahil. Kendime yaptrdim ama cocuklarimdan etraftan söylenenler yüzünden korktum acikcasi
Tugcecim incidenizzz incidenizzz merhabalar benim oğlumunda alerjisi var bende yaptırmak istiyorum tamamen bitti mi acaba ne kadarlıktı yaptırdığınızda⁰
Bircorekannesi Perissmom bilimsel bir faydasunın olup olmadığını nerden araştırdınız? Bilimsellikten bahsedecekseniz altını doldurun. Ki bilimsel yönününden önce bir hacamatı araştırın bence Demir eksikliği ile ne gibi bir alakası olabilir?
Perissmom Bircorekannesi of ya bi bi bitin artık, tamam çok bilimsel NEJM’da yayınlanmış😒 ACABA dedim kaç ml kan akıtılıyor nereden bileyim bebek daha, biz kadınlar 80ml regl döneminde kaybedip demir eksikliği yaşayabiliyoruz.
Bircorekannesi BBK ben doğdu doğalı yaptırıyorum, çok memnunum canım sakinleştiriyor bebeğimi, ilk 7 gün yaptırma niyetindeydim nasip olmadı pandemi döneminden dolayı maalesef ki, güvenilir hijyenik bir yer bulursan mutlaka tavsiye ederim
melikeet @BBK Güvenilir bir yer bulursam bende yaptırmayı düşünüyorum. Bebeklerde kuyruk sokumundaki morluk omurilik sıvısının tam dolaşım sağlayamamasından olur. Yani dolaşım bozuklugu oldugunun belirtisi hacamat bunun için cok faydalı
BBK melikeet cok tesekkür ederim. Evet o morluk kücük kizimda var ama öyle bi sebebi olacgini düsünmemistim ona da iyi geliyormus