Efeyavuz Ubyza yinede normalde fasulye nohut gaz yapar ama siz herşeyi yiyorum dediniz bebiş alışmış demekki gaz yapmıyorsa aşure de yapmaz 🌼
Egelim Ubyza yemeni tavsiye etmem ben nefsime hakim olamadım sen ol, bebeğim dünden beri ne duruyor ne uyuyor gaz sancısından
Bilge_ Ubyza Walla canım ben 2 tabak yedim 😍😅 Ama ben en başından gaz yapmaması adına herşeyi yediğim için bi sıkıntı olmuyordu Ama gerçekten de tam bir süt artırıcı 🤩
Ata0905 Ubyza buğdayı nohutu fasulyesi haşlanıp süzülmüş ise fazla bişey olmuyur ama özellikle buğdayı aynı suda pismisse biraz gaz olabilir . Bir miktar yenebilir abartmadan bı de soğuk olmasın. Benim bebeklerim aşırı gazlı olmadığı icin sorun yaşamadım.🌸
Robinson Ubyza yediniz mi acaba aşureyi benimde annem yapti bebegim 24 gunluk yesem bisi olurmu Simdiye kadar hic gaz sancisi cekmedi ?
bhrcpt Ubyza Arkadaş fasulyesini galan az koymuştu o aşureyi yemiştim çok güzel süt yaptı gaz yapmadı. Bazıları fasulye nohut dolduruyor zaten sevmiyorum öylesini bende yemke istemiyorum.