Ubyza Kızlar merhaba hepinizin bildiği gibi aşure ayına girdik aşure yesem bebeğimde gaz yapar mı acaba. 28 günlük şuan yediklerime dikkat ettiğim söylenemez herşeyi rahatlıkla yiyorum çok şükür ve gaz yapmıyor acaba aşure yapar mı
Efeyavuz Ubyza aşure süt arttıran besinlerde bire bir gaz yaparsa içindeki fasulye nohut yapabilir ama herşeyi yiyorum gaz yapmıyor diyorsunuz oda yapmaz o zaman
Tuba Ubyza Gaz yapabilir🤷🏼♀️ benimde canım çok istediği için annem sağolsun bana nohutsuz fasulyesiz aşure yapacak.
Efeyavuz Ubyza yinede normalde fasulye nohut gaz yapar ama siz herşeyi yiyorum dediniz bebiş alışmış demekki gaz yapmıyorsa aşure de yapmaz 🌼
Egelim Ubyza yemeni tavsiye etmem ben nefsime hakim olamadım sen ol, bebeğim dünden beri ne duruyor ne uyuyor gaz sancısından
Bilge_ Ubyza Walla canım ben 2 tabak yedim 😍😅 Ama ben en başından gaz yapmaması adına herşeyi yediğim için bi sıkıntı olmuyordu Ama gerçekten de tam bir süt artırıcı 🤩
Ata0905 Ubyza buğdayı nohutu fasulyesi haşlanıp süzülmüş ise fazla bişey olmuyur ama özellikle buğdayı aynı suda pismisse biraz gaz olabilir . Bir miktar yenebilir abartmadan bı de soğuk olmasın. Benim bebeklerim aşırı gazlı olmadığı icin sorun yaşamadım.🌸
Robinson Ubyza yediniz mi acaba aşureyi benimde annem yapti bebegim 24 gunluk yesem bisi olurmu Simdiye kadar hic gaz sancisi cekmedi ?