mirayilknurtolga Focussss oğullarınızın ismi neler? Belki uygun güzel 1 isim bulabiliriz. Benim kızımın adı Miray. Ayın ilk günlerinde doğan, ay gibi parlayan anlamı var. Biz çok beğenerek koyduk.
Aysema93 Focussss İsim konusunda çok kararsız kalıp Sema isminde karar kılmıştır. İkranur Nisa Esma Asel Gülce Düzündüğümüz isimlerden.
sevimgulce Focussss kızımın ismi gülce, karakter olarak da çok güleryüzlü bir kızdır. Aslında bu ismi babam 30 yıl önce benim için düşünüyormuş ama annem annesinin ismini vermiş. Bende kız isimlerinden hiçbiri içime sinmemişti bide hep aynı isimler artık.. gülce yi tercih ettik. Sağlıkla doğsun kızınız 💕🤲🏻
Yasminadem Focussss benim kızımın ismi Asya Hira ❤️ Siz de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inş. 🙏😊
Focussss Aayyssnnrr evet en cok bundan cekindigim icin Ozellikle anlami guzel olan isim ariyorum canim 😊
Aayyssnnrr Focussss benim yazdığım isimlerin hepsinin anlamı çok güzel tek tek bakabilirsiniz .boyle düşünmeniz güzel bunlara önem vermeyen o kadar insan var ki hangi ismi koyarsanız adiyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah
Sevdasoylu Focussss ben seneler önce akça ismini duymuştum çok hoşuma gitmişti. Bunun haricinde Gökçe de çok hoşuma gidiyor.
Focussss Sevdasoylu yasadigim yer gokceada oyuzden Gokce ismini.eledim yinede fikrin icin teskkur ederim 😊
Nryvzks Focussss geçenlerde Rozelin diye bir isim gördüm o kadar hoşuma gitti ki kızımın ismini mi değişsem acaba dedim. 😅 Gül bahçesi demekmiş anlamı.