iremgg Focussss merhaba, hayirli olsun hamileliginiz, kizimin ismi Lal. Parlak kırmızı renkte, billurlaşmış, saydam bir alüminyum oksidi olan değerli bir taş anlaminda Turkce kokenli bir isim.
Sanem68 banada el atın gelmişken 😂 Selen ve Ceren arasında kendimi yedim bitirdim çocuk doğdu doğacak isimde net karar yok ne zormuş ya bu isim koymak Focussss arkadaşım post açtığın kadar var cidden her yerde aynı isimler standart ve cidden çok zor
Aayyssnnrr Ahsen ismi çok guzel en güzel anlamında dır bi oğlum var adı kerem ileride kızım olursa da ahsen hilâl betül bilge düşünüyorum bu isimlerden birini koycam hepsinin anlamida çok güzel yavrunuza isim koyarken lütfen anlamı güzel olam şeyler koyun mahşerde herkes ismiyle çağırılacak ve isimlerimiz in anlamlari cociklarimiza koyduğumuz isimlerin anlamlarından dolayı da sorgulanacagiz
Focussss Aayyssnnrr evet en cok bundan cekindigim icin Ozellikle anlami guzel olan isim ariyorum canim 😊
Kumsal06 Focussss kızımın adı Kumsal Neva Kumsal bildgmz bisy ztn 🤗 Neva : name, ses ,mutluluk ,refah ,güç kuvvet gbi anlamlari var 🤗