Simsek92 Elz hala Medical Parkta mı doktorunuz bizde çocuk doktoru arayışındayız daimi olsun istiyoruz memnun musunuz ?
Aybk Mayasu Hacettepe üniversitesi Çocuk Acil Bilim Dalı Başkanı Özlem Tekşaö ı tavsiye ederim gerçekten işinin ehli bir profesör 🤗🙏
theQueen [bilinmeyen] Rica ederim canım 🥰😇 iyi oluyor sağlıkla ilgili her şey elinin altında olunca ☺️
theQueen [bilinmeyen] Bunlar hayatımızla ilgili programlar olduğu için kullanmak paylaşmak iyi oluyor, tekrar rica ederim 😇
Zamanlagelen Joipt anladim 😊bizde turktelekom sandigindan yararlandigimz icin sadece 15 tl oduyoruz acaba normal muayne ucreti ne kadar diye merak etmistim.. 6 aylik kontrolunde bende Aysen hanima almayi dusunuyorum bakalim😊
Ctnayse [bilinmeyen] hasta olmayınca sosyal pediatriye yönlendiriyorlar. Bizde o gün küm varsa ona gidiyorduk ikizlerimle
Ctnayse [bilinmeyen] hasta olmayınca sosyal pediatriye yönlendiriyorlar. Bizde o gün küm varsa ona gidiyorduk ikizlerimle. Ordada melek hocanın altında asistanlar bakıyor. Biri bi hafta bir şey diyor diğeride başka şey. Yinede pek çok hastaneye göre çok çok iyi. Medical parkta sırf para almak adına bir sürü test istediler. Sami ulusa (Turgut özal ) gittik me gerek var 3-4aylık çocuğa dediler. Reflümüzü koliğimizi hepsini devlet hastanesinde tespit ettiler. Şimdi ikizlerim 1yaşında 💙 medical parka kalsa çocuklarım delik deşik olacakto
Dorukcumunannesi Mayasu ozel dusunuyorsaniz tobb etu hastanesi.nerdeyse butun cocuk doktorlari cok sevecen gorunuyorlar.bizimki meltem hnm. Cok memnunuz.
Mayasu Dorukcumunannesi evet meltem hanim cok iyiydi biz de muayne oldik ama hicbi sigorta karsilamiyor. tobb cok pahali bi tahlil isterlerse iyice artiyor fiyat. keske devam edebolseydim meltem hocaya :(
zelihacakar [bilinmeyen] başkentte Doğuma yaptım ama hala bir doktorumuz yok. Emzirme danışma gaye hnm ulaş hocayı önermişti. Memnunmusunuz? birde muayene ücreti ne kadar ?
Bahar06 Bahar06 bugün gittik doktora öyle anlattığınız tarzda bi ilgi göremedik maalesef , 10 üzerinden puan verecek olsam 3 verirdimmm