Zamanlagelen şöyle ki: 4. Ay muayenesine gitmiştik,Dilek hanım yoğunluğu sebebiyle Ayşen hanıma yönlendirdi genel muayenede Ayşen hanım bebeğimde dil bağı gördü,her yerine tek tek baktı oldukça ilgiliydi.Dilek hanıma yaklaşık 4 kere falan muayene olmamamıza ve dil bağının net bir şekilde farkedilmesine rağmen dil bağını görmeyişi beni itti.Aynı zamanda 3 ay 10 günlükken falan gitmiştik rota aşısı için,önemli değil 4 ay aşıları ile birlikte yaptırın dedi,ben biliyordum 3 buçuk aylıktan sonra yapılmayacağını ama doktor sonuçta deyip tamam dedik. 4. Ayda Ayşen hanıma göründüğümüzde rota aşısını şimdi yaptırabilir miyiz dediğimizde 3,5 aylık sondu vakti geçmiş artık bağırsak düğümlenmesi olabilir riske gerek yok dedi.Tülin hocaya sorduk o da tıbbi zaman dilimleri vardır artık geç kalınmış dedi. Yani yoğun bakımla da Dilek hanım ilgileniyor o yüzden mi bilmiyorum istediğimiz verimi alamadık biz,sonuçta ekstra ücret ödeyip özel hastaneye götürüyorsak eğer beklentimizi de arttırmamızın bir sakıncası olmadığı görüşündeyim 🤷♀️