Cihangiriinannesii Esilanur Hiç vermeseniz daha iyi. Onun yapacağı kilo sağlıklı kilo değil. Sadece fazla şekerden bebek şişer o kadar çok çok zararlı lütfen hiç bulaşmayın
Esilanur Vinividiviciii annemin annesi beslemiş kilo aldırmış ama zararlı olduğunu bilmiydum buraya sormak istedim neden duyar kadma peşindesiniz bu kadar 😀
Cin Esilanur alınan zararı hemen gözlemliyemiyor olmak zarar alınmadığını kanıtlamaz. Atalarımıza minnettarım kensi koşulları doğrultusunda bizleri en iyi şekilde yetiştirmiş. Ancak zaman değişiyor ve gelişiyor. Bu değişimde ise bizler güncel kalmak durumundayız. Şuan günümüzde her 7 kişiden biri kanser demekki geçmişte bir yerlerde bir sıkıntı var. Elbette bunun tek sebebi cicibebe denemez ama etiket okumayı ve henüz organlarının işlevi bile oturmamış bir bebeğin şeker tüketiminin ne denli zararlı bir şey olduğunu öğrenmenin bebeklerimize borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca belirtmeliyim ki Kilo bir sağlık göstergesi değildir. 1930-40 senelerinde sigaranın sağlığa hiç bir zararı olmadığı görüşü savunulmaktaydı.
seydaac Cin çok çok haklısınız. sadece kanser de değil. Büyüklerimize bakıyorum tansiyon, diyabet, kolesterol, kalp rahatsızlıkları…. Bunlar bir günde oluşmuyor sonuçta bir yerlerde bir yanlışlık var demek ki.
Esilanur Mom8 annemle dayım nasıl bilcek bebekken yemişler 😂kilı aldırdıgını dedi annem annesi öyle dermiş bende sormak istedim buraya bi sakınca mı var
Mom8 Esilanur sorunuza cevap verenlere annemle dayım vermiş hiç de bişey olmamış demişsiniz ben de o yüzden onlara sorun dedim. Verdiğimiz cevapları beğenmiyorsunuz. İlla çok iyi kilo aldırır sabah akşam yedirin mi diyelim? Herkes fikrini söylüyor işte…
Vinividiviciii Esilanur Niye duyar kasayım 😄Size zararı var diyenlere annemiz böyle büyümüş diyen sizdiniz😄
Kusannesi Esilanur cicibebe mi kaldı ya? Ne kadar sağlıksız doktorlar bizlere bile yemeyin diyor. İlla yedirmek istiyosan netten bebe bisküvisi diye bak kendin yap canım ama kilo aldırma cabasını bırakın artık yormayın kendinizi
1prens_annesi Esilanur ben 6 aylikken başladım yoğurtla ezerek verdim cok sevdi suan 11 aylik olacagiz ve sütün içine karıştırıp veriyorum biberonunda severek tuketiyor ve kilo aldiriyor benim bebegim sadece 1 ay anne sütü aldi erken dogum falan olunca kuvez dönemi falan sütüm kesilmişti mama ile büyüdü ve ben erken başlamıştım ek gidaya 5 aylikken basladim suan herşeyi yiyor bal ve cilek dışında cok da severek tüketiyor sağlıklıda cok şükür
Ebruea Poncik38 ben pekmez veriyorum yani keçiboynuzu özü doktoru verebilirsin tatlandrmak adına demişti. Pişirerek vermiyorum hazır yemeğe yiyecekken karıştırıyorum
Esilanur Vinividiviciii ben sadece büyümüş dedi. Önceden yani insanları aşağılamak için yorum yapmayın fikrin varsa yaz yoksa yok anlamaz boşuna yazmayın deme aklım yerinde çok şükür 👍
Vinividiviciii Esilanur Duyar kasan belli oldu neyse canım uzatmıycam😄Buarada : kalırsa herşeyde şeker var yani 1 cici bebede 3 şeker olsa yenilmez bi hale gelir önceden nasıl verirlermiş annem dayım hep bunla beslemişler sonuç gayet sağlıklılar 👍 Yani sen yazmışsın burda sağlıklılar diye ben uydurmadım🥰 Hayırlı günler 🙏
Kekmez Esilanur o zaman mamada verilmemesi gerekir çünkü komple şeker ne alakası var 6 aydan sonra verilir
frambuazliturti Kekmez lütfen dalga geçiyor olun. Mama ile cicibebe bir mi. Mamanın kalorisi bile anne sütü ile eşdeğer. İçeriğinde sadece laktoz yani sütten gelen şeker var yani ilave şeker içermiyor. Protein kalsiyum vitamin mineral hepsi çocuğun bilişssel gelişimi için labaruvar ortamında ayarlanmış. İkisini birbiri ile nasıl kıyaslarsınız?
Kekmez Ikrazumra19 çocuğuna mama veriyorsun içi bir ton şeker aslında şeker veriyorsun sonra burada cici bebe şekerli bilmem ne diyorsun yani samimiyetsizlik burada başlıyor cici bebe masumdur acayip sağlıklıdır demiyorum ama yani samimiyet önemlidir
Ikrazumra19 Kekmez gayette samimiyim canim cicibedeki seker ile mamanin icerisindekiji bir arasyir oyle gel
Baliminannesi mom20 evet bende hünnap veriyorum, 1 yaşından sonra başladım ama hergün vermiyorum yemek yemediği zaman sütle karıştırıp veriyorum. Kızım da çok severek yiyor