Ebruea Poncik38 ben pekmez veriyorum yani keçiboynuzu özü doktoru verebilirsin tatlandrmak adına demişti. Pişirerek vermiyorum hazır yemeğe yiyecekken karıştırıyorum
Ikrazumra19 Esilanur yok kotu birsey dediniz demedim ama vermeseniz daha iyi en azindan cicibebe vermeyin daha organik olanlarini tercih edin yada kendiniz yapin gercekten cok zararli🤗
mom20 Esilanur cici bebe yedirme kendin yapcılar gelmeden önce şöyle söyleyeyim eczanelerde hünnap bebe bisküvisi var tadına ben bile bayılıyorum ablam kızına kahvaltıda yediriyordu yeğenim löp löp tombik bir bebekti .. bende araştırmıştım en sağlıklı bisküvi buymuş bebekler için .. ama kilo aldırdığı şçin Bn oğluma hiç yedirmedim bisküvi tarzı şeyler çünkü ztn kilolu
Baliminannesi mom20 evet bende hünnap veriyorum, 1 yaşından sonra başladım ama hergün vermiyorum yemek yemediği zaman sütle karıştırıp veriyorum. Kızım da çok severek yiyor
sokomel Esilanur paketli ürünlerin arkasından içeriklerine bakabilirsiniz. cici bebe ve devam sütlerinin içeriklerinin birbiriyle alakası yok. marketten alınan süt de paketli ürün, çikolata da paketli ürün. ayni şey mi? ama çocuğunuza ne verdiğiniz umurunuzda değilse istediğinizi verin tabi. siz et sebze meyve yumurta yemek yerine kek baklava poğaça ile hayatınızı geçiriyorsanız eğer bu bebeğinizin öğününü cici bebe ile geçirmekle aynı şey. eskiler daha iyi diyorsanız aile büyüğünüz teyze nenelere sorun madem burada araştıran yeni nesil size doğru bilgi verince eskiler daha iyi demeyi biliyorsunuz.
Esilanur sokomel çocuguma ne verdiğim tabiki umrumda ki buraya soruyorum şeker oranın yüksek oldugunu yeni öğrendim mesela evde yapılabilir cici bebe bisküvisinin oldugunuda 👍
manikserce2006_12 Ben süte katılıp verildiğinde karaciğeri aşırı yorduğunu duymuştum su hadi neyse de ama ne kadar doğru bilemem yorumlarda bir arkadaş da böbrek yorulmasından bahsetmiş söylenenler ne kadar doğru bilinmez ama o bisküviyi ben bile ne zaman yesem bi ağırlık bi uyku hali oluyor bende evet kilo aldırıyor hatta zayıf yetişkinlerede tavsiye ederler genelde ama kilo sağlık demek değil bağışıklık sistemine sıfır etkisi var öyle olunca da sağlıksız olup kilolu olmasındansa zayıf olup bağışıklık sistemi güçlü olsun daha iyi fikrim 🤷♀️Bizim toplumumuzdaki kilolu bebek sağlıklı algısı bu tür ürünlerden kaynaklı muhtemelen
Esilanur Mom8 annemle dayım nasıl bilcek bebekken yemişler 😂kilı aldırdıgını dedi annem annesi öyle dermiş bende sormak istedim buraya bi sakınca mı var
Seyrif Esilanur kesinlikle vermeyin derim ben tamamen şeker ve katkı maddeli.Onun yerine evde pirinç unuyla yulaf tam buğday unuyla kendiniz yapın bence bisküviyi bi yapıyorsunuz 20 tane çıkıyo zaten koyun kavanoza baya da götürür
Cihangiriinannesii Esilanur Hiç vermeseniz daha iyi. Onun yapacağı kilo sağlıklı kilo değil. Sadece fazla şekerden bebek şişer o kadar çok çok zararlı lütfen hiç bulaşmayın
Esilanur Vinividiviciii annemin annesi beslemiş kilo aldırmış ama zararlı olduğunu bilmiydum buraya sormak istedim neden duyar kadma peşindesiniz bu kadar 😀
Cin Esilanur alınan zararı hemen gözlemliyemiyor olmak zarar alınmadığını kanıtlamaz. Atalarımıza minnettarım kensi koşulları doğrultusunda bizleri en iyi şekilde yetiştirmiş. Ancak zaman değişiyor ve gelişiyor. Bu değişimde ise bizler güncel kalmak durumundayız. Şuan günümüzde her 7 kişiden biri kanser demekki geçmişte bir yerlerde bir sıkıntı var. Elbette bunun tek sebebi cicibebe denemez ama etiket okumayı ve henüz organlarının işlevi bile oturmamış bir bebeğin şeker tüketiminin ne denli zararlı bir şey olduğunu öğrenmenin bebeklerimize borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca belirtmeliyim ki Kilo bir sağlık göstergesi değildir. 1930-40 senelerinde sigaranın sağlığa hiç bir zararı olmadığı görüşü savunulmaktaydı.
seydaac Cin çok çok haklısınız. sadece kanser de değil. Büyüklerimize bakıyorum tansiyon, diyabet, kolesterol, kalp rahatsızlıkları…. Bunlar bir günde oluşmuyor sonuçta bir yerlerde bir yanlışlık var demek ki.
Mom8 Esilanur sorunuza cevap verenlere annemle dayım vermiş hiç de bişey olmamış demişsiniz ben de o yüzden onlara sorun dedim. Verdiğimiz cevapları beğenmiyorsunuz. İlla çok iyi kilo aldırır sabah akşam yedirin mi diyelim? Herkes fikrini söylüyor işte…
Vinividiviciii Esilanur Niye duyar kasayım 😄Size zararı var diyenlere annemiz böyle büyümüş diyen sizdiniz😄
Kusannesi Esilanur cicibebe mi kaldı ya? Ne kadar sağlıksız doktorlar bizlere bile yemeyin diyor. İlla yedirmek istiyosan netten bebe bisküvisi diye bak kendin yap canım ama kilo aldırma cabasını bırakın artık yormayın kendinizi