Deletedmom348 Baran_agah46 Başıma gelen en büyük talihsizlik o pompayı almak olmuştu. Lansınoh bana göre pişmanlıktır. Hemen hastane tipi başka bir pompa alın
AdaDefnemm Baran_agah46 Bende Aldığıma pişmanım hiç memnun değilim 2 li çıkartıp teke düşürdüm ole biraz daha iyi çekiyor
YDE Baran_agah46 ikili olduğunda zamanla çekim gücü düşüyormuş zamanla. Tabi ki valfında yırtık deformasyon yoksa. Ben internette biraz araştırdığımda ikililerde hep bu sorun vardı o sebeple tek almıştım hiç sorun yaşamadım şükür.
Baran_agah46 VelardaEdiz ilk ona baktım aslında,görünürde bir şey yok ,valfleri değiştireyim,o şekilde anlarım sorunun ne olduğunu
Baran_agah46 VelardaEdiz valf deforme olmuş dediğiniz gibi, az önce vakumlayan pompanın valfini çalışmayana taktım çalıştı , yedek varmış kutusunda , yedeğini takacağım.teşekkür ediyorum 🌸🌸
Baran_agah46 Deletedmom348 yaaa 😔 sizin adınıza üzüldüm , ben 5.5 aydır bu makinayı kullanıyorum, elektrikli aletler biraz da şans işi işte
MarlaSinger İç kısımda beyaz olan bi parça var ya üstün aktığı? Onun yedeği de oluyor onu takın. Ben alırken yedek vermişlerdi ve sorun çözüldü. Büyük ihtimalle ondandır
Baran_agah46 MarlaSinger çok teşekkür ediyorum, siz diyince kutusuna baktım , içinde 2 tane valf yedeği varmış , çok sağolun 🌸söylemeseniz civil’in yolunu tutmuştum 🤦♀️😬
Deletedmom348 Baran_agah46 kiralamayın hepsiburada da var canım. Ordan sipariş ver. Virüs zamanı kiralama da mantıklı değil.
Baran_agah46 Deletedmom348 aslında ben memnunum lansinoh markasından fakat size şunu sormak istiyorum hastane tipinin artıları neler ? Çalışan biriyim eğer hastane tipi daha iyiyse almak isterim ,teşekkür ediyorum bu arada 🌸🌸🌸
Baran_agah46 AdaDefnemm aslında ben memnunum,5.5 aydır sağıyorum ,üstelik buzluğumu da doldurdum sütle,sanırım biraz da şanssızlık sizinki 🙁
Deletedmom348 Baran_agah46 lansınoh bir hafta da çekim gücünü yitirdi canım bendeki. Medela kullandım çok memnun kaldım. Çekim gücü yüksek güzel makine. Hep performans iyi