MarlaSinger İç kısımda beyaz olan bi parça var ya üstün aktığı? Onun yedeği de oluyor onu takın. Ben alırken yedek vermişlerdi ve sorun çözüldü. Büyük ihtimalle ondandır
Baran_agah46 MarlaSinger çok teşekkür ediyorum, siz diyince kutusuna baktım , içinde 2 tane valf yedeği varmış , çok sağolun 🌸söylemeseniz civil’in yolunu tutmuştum 🤦♀️😬
Baran_agah46 VelardaEdiz ilk ona baktım aslında,görünürde bir şey yok ,valfleri değiştireyim,o şekilde anlarım sorunun ne olduğunu
Baran_agah46 Deletedmom348 yaaa 😔 sizin adınıza üzüldüm , ben 5.5 aydır bu makinayı kullanıyorum, elektrikli aletler biraz da şans işi işte
Deletedmom348 Baran_agah46 kiralamayın hepsiburada da var canım. Ordan sipariş ver. Virüs zamanı kiralama da mantıklı değil.
Baran_agah46 VelardaEdiz valf deforme olmuş dediğiniz gibi, az önce vakumlayan pompanın valfini çalışmayana taktım çalıştı , yedek varmış kutusunda , yedeğini takacağım.teşekkür ediyorum 🌸🌸
Baran_agah46 Deletedmom348 aslında ben memnunum lansinoh markasından fakat size şunu sormak istiyorum hastane tipinin artıları neler ? Çalışan biriyim eğer hastane tipi daha iyiyse almak isterim ,teşekkür ediyorum bu arada 🌸🌸🌸
AdaDefnemm Baran_agah46 Bende Aldığıma pişmanım hiç memnun değilim 2 li çıkartıp teke düşürdüm ole biraz daha iyi çekiyor
Baran_agah46 AdaDefnemm aslında ben memnunum,5.5 aydır sağıyorum ,üstelik buzluğumu da doldurdum sütle,sanırım biraz da şanssızlık sizinki 🙁
Deletedmom348 Baran_agah46 lansınoh bir hafta da çekim gücünü yitirdi canım bendeki. Medela kullandım çok memnun kaldım. Çekim gücü yüksek güzel makine. Hep performans iyi
YDE Baran_agah46 ikili olduğunda zamanla çekim gücü düşüyormuş zamanla. Tabi ki valfında yırtık deformasyon yoksa. Ben internette biraz araştırdığımda ikililerde hep bu sorun vardı o sebeple tek almıştım hiç sorun yaşamadım şükür.