aybars97 nilbuglem kraftın çoğu modelinde yenidoğandan itibaren kullanım var diyor. Doğumum ocak başı görünüyor. Ne yapacağımı bilemedim🤷🏻♀️
Ymnsym3455 aybars97 kullanıyorum şuan 3,5 aylık bebeğim sky travel şık bir araba ama puseti dar öneri beklerseniz casual alın kesinlikle hem kullanışlı hem puseti daha iyi
madambovary aybars97 kraft neon. Çok araştırarak bunda karar kılmıştım. Her kullandığımda da iyiki bunu almışım derim.
Rabiso aybars97 Kraft pop up kullanıyorum 760 a falan almıstık galiba ama aşırı derece de hafif bir araba çift yönlü kullanılabiliyor ben çok memnunum tavsiye ederim 😊
Rabiso aybars97 ben ayrıyeten doğum için puset almıştım bebek arabasını da 3 aylık oldugu zamandan itibaren kullandım
ogretmen61 Kraft time ben de tavsiye ediyorum kalitesi, sürüşü, açılıp kapanma pratikliği harika 👍🏼👍🏼 sadece pusetle çocuğu taşımak biraz zorlaşıyo o da geçici bir süreliğine kullanılacak zaten
aybars97 ogretmen61 benim doğum ocakta görünüyor. Arabamız yok puset yine de lazım olur mu bilmiyorum? Tek bebek arabası alsam yenidoğandan itibaren kullanbilir miyim
Hasderluna aybars97 kraft tango anlatmaya gerek yok mükemmel 😂😂 çok hafif, manevrası gayet başarılı, sağlam, yenidoğandan itibaren kullanılıyor bir de ben şubat indiriminde almıştım çok ucuza gelmişti
aybars97 Hasderluna Hiç yenidoğanken kullandınız mı? Bebeği hastaneden nasıl çıkardınız puset olmadan
Hasderluna aybars97 ben e bebekten ekstra puset almıştım indirimdeydi arabada duruyor misafirliğe bile gitsem onu taşımıyorum çünkü çok ağır oluyor. Yanımda hep örtü taşıyorum misafirliğe falan gidince onu serip üstüne yatırıyorum, önceden koltukta yatırır yanından ayrılmazdım ama artık 4 aylık olduk çok hareketli yerde yatırıyorum halının üstüne battaniye gibi şeyler açıp
Minnakevkedisi Kraft you kullanıyorum kabin tipi içine kalınca bir minder alırsan tam yattığı için yeni doğana olur kullanınılır 750 TL civarıydı tek elle açılıp kapanıyor çekçekli sağlamlığı da iyi
aybars97 Hasderluna Peki hastane işlerini nasıl yaptınız aşısı falan olacak ya direkt bebek arabasıyla gidebilir miyim? Bi de doğumdan sonra çıkarmak için illa ki taksiyle falan dönücez nasıl yapabilirim
Hasderluna aybars97 eğer hastane yakınsa bebek arabasıyla gidebilirsiniz tabi doğumdan itibaren kullanılıyor tam yatış var, ben altına da bir şey seriyorum çok sert olmasın diye ne olur ne olmaz. Taksiye bindiğim zamanlarda valla kucağımda tutuyorum zaten yakın mesafeye gidip geliyorum. O puseti taşımak bana zor geliyor hele bebek büyüdükçe tam işkence.