Ymnsym3455 aybars97 ben kullanıyorum ağır hantallar malesef. Yüksek şık duruyor bütük tekerlekli ama taşıması zor birde pusetleri dar oluyor benm bebek boylu ve iri 6. Ayına kadar kullanmam imkansz
nilbuglem Kraft fit2 travel aldım. Ama beni çok yoran bir araba oldu. Evet pusetini çok kullandım ama deli etti beni. Sonra kraft pop up. Oh mis. Tek elle aç kapa hafif. Kızım6 aylıkken aldım şu an 17 aylık bir elimde kızım bir elimde araba çok rahat merdiven inip çıkabiliyorum 😌
aybars97 nilbuglem Evet fit olanlar ağır oluyormuş. Pop up ı başka arkadaşta önerdi tekrar bakıcam ama yenidoğan kullanılır mı ki
Ymnsym3455 aybars97 kullanıyorum şuan 3,5 aylık bebeğim sky travel şık bir araba ama puseti dar öneri beklerseniz casual alın kesinlikle hem kullanışlı hem puseti daha iyi
aybars97 nilbuglem kraftın çoğu modelinde yenidoğandan itibaren kullanım var diyor. Doğumum ocak başı görünüyor. Ne yapacağımı bilemedim🤷🏻♀️
madambovary aybars97 kraft neon. Çok araştırarak bunda karar kılmıştım. Her kullandığımda da iyiki bunu almışım derim.
Rabiso aybars97 Kraft pop up kullanıyorum 760 a falan almıstık galiba ama aşırı derece de hafif bir araba çift yönlü kullanılabiliyor ben çok memnunum tavsiye ederim 😊
Rabiso aybars97 ben ayrıyeten doğum için puset almıştım bebek arabasını da 3 aylık oldugu zamandan itibaren kullandım
ogretmen61 Kraft time ben de tavsiye ediyorum kalitesi, sürüşü, açılıp kapanma pratikliği harika 👍🏼👍🏼 sadece pusetle çocuğu taşımak biraz zorlaşıyo o da geçici bir süreliğine kullanılacak zaten
aybars97 ogretmen61 benim doğum ocakta görünüyor. Arabamız yok puset yine de lazım olur mu bilmiyorum? Tek bebek arabası alsam yenidoğandan itibaren kullanbilir miyim
Hasderluna aybars97 kraft tango anlatmaya gerek yok mükemmel 😂😂 çok hafif, manevrası gayet başarılı, sağlam, yenidoğandan itibaren kullanılıyor bir de ben şubat indiriminde almıştım çok ucuza gelmişti
aybars97 Hasderluna Hiç yenidoğanken kullandınız mı? Bebeği hastaneden nasıl çıkardınız puset olmadan
Hasderluna aybars97 ben e bebekten ekstra puset almıştım indirimdeydi arabada duruyor misafirliğe bile gitsem onu taşımıyorum çünkü çok ağır oluyor. Yanımda hep örtü taşıyorum misafirliğe falan gidince onu serip üstüne yatırıyorum, önceden koltukta yatırır yanından ayrılmazdım ama artık 4 aylık olduk çok hareketli yerde yatırıyorum halının üstüne battaniye gibi şeyler açıp