Elifyor Asklepios DurukanEsen Dilaferuz Yorgunanne1 Elifelcn Blackcloud Samya Mora Elifelcn Ftmvrs13 Edaemekli Karadeniz sevimeyuboglu61 Berrinsoyagazi14 Edaemekli Kusura bakmayın tek tek Cevap yazamadım 😔 röntgen çekilmişti onda kırık vs bir şey çıkmadı çok şükür kan sonucunda viral enfeksiyon çıkmış onun için polikliniğe gelin dediler ve malesef ki tomografi çektiremedik arkadaşlar 3 kere derin uykusundan uyandı ve çektirmedi en ufak harekette uyanan bir bebek zaten. Bizde şimdi çıktık hastaneden gece sürekli uyandırıp kontrol etcez artık farklı bir durumla karşılaşırsak tekrar hastaneye gitcez
Elifyor theartstd çok sağolun uyandı şimdilik biraz durgun gibi ama 😔 ilerleyen saatlerde nasıl olur bilmiyorum tabi akşam enfeksiyon için götürcez hastaneye bu şekilde devam ederse tomo için de zorlayacaz artık
Elifyor Elifelcn günaydın canım şimdilik biraz durgun gibi inşallah ilerleyen saatlerde normale döner diye Dua ediyorum akşam enfeksiyon için doktora götürcez bu şekilde de devam ederse tomo için de zorlayacaz artık canım ama inşallah düzelir
Oglusannesi98 Elifyor tomografi bizde çektirdik yazmıştım zaten benim oğlumda hiç durmuyor nem sıkıca tuttum 2 dkya öyle çektiler