Cansu_ertem Hepimom Doğumda 3 kilo verdim dedim ki nasıl yanı zaten 3 kilo Bebek su bile mi gitmedi benden. Ama sonradan vermeye başladım. Doğumdan 10 gün sonra 8 kilo gitmişti şuan kaç kiloyum bilmiyorum 15 kilo almıştım 29 günlük olcaz
gglsrnarslan Hepimom 28 gün oldu doğum yapalı 50 kilo ile hamile kalmıştım 63 kilo ile doğuma girdim şuan 52 kiloyum hiçbir şey yiyemiyorum sadece sulu şeyler ve meyve birde doğumdan sonra acayip terlemeye başladım ondan sanırım 🌸
CemileF Hepimom 14 kilo aldım doğumda 3 kilo verdim. 2 aylık olduğunda bütün kilomu vermiştim. (Üzüntü stress nedeniyle hiç birşey yiyemedim.)
Aselinaannesi Hepimom emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama spor yapıyorum faydasını da gördüm gerçekten
Yeniannesi Hepimom 50 kiloyla hamile kaldım 70 doğuma gittim 20 kilo almışım 🤦🏻♀️ Bebeğim 45 günlük 58 kiloyum 12 kilo gitti kalan 8 tahminen ne kadar zamanda onuda veririm bilmiyorum 🤦🏻♀️
psikolog-anne Hepimom hamilelikte 10 kilo almıştım, dogumdan sonra 10 gun içinde 8 kilosu kendi kendine gitti. 2 kilosu hala benimle.. 2 aylık bebrgim:)
Durusumm Hepimom 45 ile hamile kaldım 76 küsür ile doğuma girdim. Doğumdan sonra tartildigimda 68 olmustum😂
Kavruuukk Hepimom 53 ile hamile kaldım 75 kilo doğuma gittim şuan 55 kiloyum üç ayda gitti ama oğlum hep kucakta gezmek istiyo
Papatyaseverr Hepimom 68ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim 1 ayda 67ye düştüm o civarlarda gidiyorum hala 67-68 boyumda 170 zaten eskisi gibiyim ama biraz göbüşüm var
Ebruea Hepimom 53 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 57 dim şuan 55. Diyet yapmadım hiç birşey yapmadım ne bulursam yedim bende anlamadım 🙄 göbeğim biraz var
kahvekokusuu Hepimom 58 le hamile kaldim 81 le doğuma girdim hastaneden çıkarken 70 ti simdi 40 gün oldu tartilmadim ama tahminen 3 kilo daha gitmistir ben bisey yapmadan gidiyo kilolar insallah böyle devam eder😋
Annesivekizi Hepimom 9 kilo almıştım 1 hafta sonra 9unu da verdim benim sorunum hamilelik kiloları değil. Hamilelikten önce kilo almıştım onları veremiyorum bi türlü resmen yapıştılar üzerime. Evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 1 kilo bile veremedim aylardır🤣
Berrinsoyagazi14 Hepimom 23 kg aldım 7,5 ay önce doğum yaptım eski kiloma döndüm çok şükür 13 kg yu ilk 25 gün bile sürmemişti verdim ama 5 ini geri almıştım gelenle gidenle pasta börek yemekten😅 karantina da verdim geri kalınını