MuhammedAmine HappyKids 18 aylık kontrolümüzde 13.080 kg , 88 cm boy gelişimdeydi oğlum Şu anda 19 ay 18 günlük durum ne bilmiyorum 😊
Esracankirli Hasderluna birprensannesi1 sağlıklı olsunlarda kilolu zayıf uzun kısa fark etmez cnm ya 😊
birprensannesi1 Esracankirli benimde 6 aylık 70 cmdi . 1 yaşında 74 cm 🤦🏻♀️ Çok üzüldüm bu sonucu duyunca . Bebeklerin gelişimi farklılık gösteriyor demek ☺️
Destinaroza Tatlim durur zaten bi yerden sonra ama bizimkinkn babasi baya yapili ve uzun 190 boyu var kizimda uzun prematureydi bide baya geriydi digerlerinden ama simdi ilerde sanirim oglumda oylr olacak ama kilolu vocuklara nazar degiyor cok cabuk cikaramiyor insan me yapmissin suna ne veriyorsun boyle kelimeleriyle karsilasiyoraun her dakka
Hasderluna Esracankirli tabi canım önemli olan sağlık ve bağışıklık sisteminin güçlü olması, rabbim hiçbir bebeğe hastalık yüzü göstermesin
Sincapim Sebiyelda sadece anne sütü ile mi besleniyor benmmbebegim premature 33haftalik 2kilo doğdu şu an 5aylik ama 6kilo 64cm mama ve anne sütü galiba Golden goat yaramamış mamayı mindegistirsem
Sebiyelda Sincapim benim de başta sütüm gelmemişti mama aldık ama bir kavanoz gitmedi sariliktan yattik ama oğlum da ciddi bir kilo akaybi olmadığını görünce mamayi birinci ay bitince bıraktım hep anne sütü gittim çok sık emzirdim mamalar ile ilgili bilgin yok şifa olsun bebise prematüre olmsdiba rağmen kilosu gayet iyi bence Allahım bağışlasın
Mum22 Masallah bebislerinize yok benim kizim tam minyon yani😂 9. Ayimiza yeni girdik kilo 7300 68 cm boy , yani 4 aylik kiz bebisleri 8 kilo gorunce bi gozlerim yerinden firlamadi degil masallah masallah😲
baybyumusak Eymenkuzey sana değil o sözüm birisi obez falan filan dedi onun için yazdım cnm benimkine de kilolu diyorlar da napayım diyet mi yaptırayım
Eymenkuzey baybyumusak he anladım canım dedim acaba ben mı yanlış yorum yaptim🤭😆evet kilolu durmuyor herkes diyor o kadar var mı diye göstermiyor ki