Liyaninannesii kaansmom yok benimki tembel sadece dönüyor sırt üstü yüz üstü ama azıcıkta olsa emekleme sürünme yok 🥰 diş varmı peki
Serap11 HappyKids 6 aylıkken 9600 dü kilosu, boyu 70 cm di, erkek bebek. Şu an 6 ay 21 günlük almamıştır daha fazla diye düşünüyorum.
Gzrilknur Zerdaa doğum kilosu fazlaydı normal seyirde ilerliyor kilosu aslında. hatta iki üç aydır sadece 200 gr alıyor. Anne sütü veriyorum. Ek gıdaya başladık bu aralar bide.
Gzrilknur Tugbadrsn benim bebeğim de 3 aylıkken 8 kiloydu. Anne sütü olduğu için normal diyorlar 😅 iri doğduğu için göstermiyor kilosunu.
tosuncukannesi HappyKids 8 ay 20 günlük oğlum 9600 gram en son 2 ay önce 68 cm di şimdiki boyunu tam bilmiyorum ☺️
MuhammedAmine HappyKids 18 aylık kontrolümüzde 13.080 kg , 88 cm boy gelişimdeydi oğlum Şu anda 19 ay 18 günlük durum ne bilmiyorum 😊
Esracankirli Hasderluna birprensannesi1 sağlıklı olsunlarda kilolu zayıf uzun kısa fark etmez cnm ya 😊
birprensannesi1 Esracankirli benimde 6 aylık 70 cmdi . 1 yaşında 74 cm 🤦🏻♀️ Çok üzüldüm bu sonucu duyunca . Bebeklerin gelişimi farklılık gösteriyor demek ☺️