Gzdzeynep Hulyaa00 bebek arabası ve puset almadıysanız bir tane kanguru ve sling edinebilirsiniz taşıması kolay oluyor o şekilde idare edersiniz 😊
AltaysMommy Bizimde arabamız yok o yüzden bebek arabası mutlaka şart bence puset ayrı alıp elde taşımak belli bi süre sonra yoruyor eşim bile bi süre sonra taşıyamaz oluyordu bebek arabası aldık iyiki almışım beni yormuyor
ZeynepinAnnesi19 Hulyaa00 bebek arabası cooook şart onsuz çocuk büyütmeyi düşünemiyorum 🙈 puset de aldım ama hiç kullanmadım 🤷🏻♀️
Balliturta Hulyaa00 kişiye göre değişir tabi bana göre şart kışında olsa sürekli dışarı çıkıyoruz o bebek arabasında sıcacık uyuyor hiç problem yaşamıyoruz . Kanguru belli bir aya kadar kullanılabiliyor ve uzun süreli kullanımda bebeğe eziyet gibi geliyor . Ama sonuçta acil mi? değil . Bebek doğduktan sonra biraz kendizini toparladığınızda da alabilirsiniz . Sağlıkla gelsin kuzucuk 🌼
Hulyaa00 Balliturta Aynen dediğiniz çok mantıklı Eylülden sonra uygun bir araba arayışına girsem kışa kadar denk gelir alırım.Sonrasında illaki gerekecek
Mires Hulyaa00 bence şart çünkü illa ki dışarıya çıkmanız gerekecek aşıya kontrole oraya buraya gideceksiniz sürekli kucakta taşımak zor olur araba kolaylık oluyor öyle pahalı birşey almanıza da gerek yok baston model hafif bir araba almanız yeterli.
Hulyaa00 afs9mart Herhangi bir acil durumda arabam yoksa özel uçağımı mı getirteyim,mecburen toplu taşımayı kullanıcam oda dediğim gibi acil bir durum olursa.Bura küçük şehir hem toplu taşımalar tıka basa dolmuyor hemde gidilen mesafeler uzun sürmüyor şehrin bir başından diğer başı 15 dk.
Zalimsin Bence puset şart değil ama tam yatan bastonlar var uygun fiyatlara onlar doğumdan itibaren kullanılabilir ve iş görür aracınız da yoksa araba mutlaka lazım olur hep kucakta zor olur ama tabi ayda yılda bir çıkıyoruz kışın cikmayuz diyosaniz yaza mutlaka lazım olur
Woody Hulyaa00 asmye girdiğinizde nasıl koruyacaksınız veya hastane kontrollerinde? İçeride de çıkartmıyorum hiç pusetten. Sadece muayane veya aşı zamanı çıkartıp yaptırıyorum, sonra tekrar koyup örtüyü örtüp çıkıyorum.
Hulyaa00 Ayseciginannesi Puseti hiç istemiyorum ya 🤦🏻♀️ Şu hastaneden pusetsiz çıkarmama saçmalığını düşünüyorum gerçek midir diye
Ayseciginannesi Hulyaa00 biz hastaneye pusetle gittik, ocak ayinda dogum yaptim, bebek kucagimizda puset elimizde ciktik hastaneden😂😂 yani daha tazecik bi et parcasi pusette dolandirmak sacmalikmis zaten , simdi dusunuyorumda harbiden niye aldim ben puseti
GoGirl Heide mumkun degil kemerli dusmesi kullanan herkes bilir bunu kemer ayarini dogru yapmamislardir gevsek burakmislardir kolunu takmamis olabilirler. 2 cocuk buyuttum defalarca bindiler dusmeyi birakin yana kaymaz dogru kullanimla
Heide GoGirl ay ne kesin konuşuyosunuz ya mümkün değilmiş kullanan salak değil heralde kemerini falan da takmisdr yani bi tane değil ki bi sürü gördüm bnde alacakdm doktorda çok düşen bebek geliyor pusetden demişdi diye vazgeçdm yani sizinki düşmemiş diye illa dusmicek diye bişey mi var
belizedizeliz Hulyaa00 Bana göre ikiside gerekli.Pahalı birşey olmak zorunda değil.Ben ilk 6 ay puset kullandım 6 aydan sonra araba.☺️
Hulyaa00 Ayseciginannesi 😂 bir yorum okuyorum alayım diyorum diğerini okuyorum ne gerek var diyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ahahah çok iyi geldi karışık kafama 😂😂😂
GoGirl Puseti arabada mutfakta yanimda bebek arabasina takip hastanede disarda her yerde kullandim misafirliklerde hep onda durdu temiz ve güvenliydi korona yokken bunlar .ilk cocugumda 3 yil hasatini cikardik park bahce cok gotururum ama simdi 2. Cocuguma yeni aldim hastane disinda bi kac hava alma disinda cok kullanamadik bekleyip daha snr baston alabilirsiniz uygun. hastaneye giderken bence puset onemli heleki su donemde port bebe kullanabilirsiniz
Erenmm Hulyaa00 bence gerekli ikiside puset çok gerekli ben bazen evde iş yapıyorum oğlumu pusate koyup beraber oda oda gezebiliyoruz iyi oluyor
GoGirl Heide 🤦♀️ kemeri duzgun takilan bebek atliycak mi dusmek icin az mantik bacak arasindan kollarindan duzgun takilirsa boy ayari yapılırsa kayacak mi ucacak mi 😅doktor dogru soylemistir dusen coktur da tedbirsizliktendir
Deletedmom_36 Hulyaa00 puset oyle gerekli birsey degil kisa arabanizda yoksa puseti alip otobuslere binemezsiniz.fakat birkac ay sonra bebek arabasi lazim olur onuda uygun yollu baston ya da kabin tip birsey alabilirsiniz bebek irilestikce tasimasi zor oluyor cunku🙊hayirli olsun simdiden bebeginiz☺️
bjkesra1903 GoGirl fizik kurallarına aykırı zaten doğru kullanımda bir bebeğin pusetten düşmesi ama hanımefendi anlamamakta ısrarcı 😂