Ben puset almistim kasimda dogum yapmistim gecen sene.Puseti buyuk almisim esek gibi agirdi taksiyle falan asiya getirmistim kis oldugundan soguktan koruyor.Arabamizda kullandim gibi oldu hatta kullanamadim cunku kizim hep kucagimda durmak istedi.Pusetten once bebeklerin tasindigi baska bir sey kumastan onu almisti gorumcem onunla da ilk dogdugunda kullanilir bir iki ay sonra kullanilmaz.Tasinmaz bebek zor olur.Bir keresinde az daha cocugu da boguyorduk.
Bir iki ay once bebek arabasi aldim disari cikiyoruz hafif kabin tipi aldim.Agir seyleri tasiyamam keyfime gore degil.
Yani benim onerim.Ilk zamanlar kis oldugundan puset iyi olur ama boyutlari cok buyuk ve agir olmasin millet citi piti gelirken cok ozenmistim yanlis tercih yapmisim.Yaza dogru bebek arabasi alabilirsin durumun yoksa.Varsa al dursun kenarda.Bebek arabasi da tercihe kalmis ben buradaki annelerin tecrubelerinden faydalanarak hafif araba tercih ettim.Toplu tasimada da kullandim.Kraft venice aldim ama yenidogana uygun degil tabiki.