belizedizeliz Hulyaa00 Bana göre ikiside gerekli.Pahalı birşey olmak zorunda değil.Ben ilk 6 ay puset kullandım 6 aydan sonra araba.☺️
Ayseciginannesi Hulyaa00 biz hastaneye pusetle gittik, ocak ayinda dogum yaptim, bebek kucagimizda puset elimizde ciktik hastaneden😂😂 yani daha tazecik bi et parcasi pusette dolandirmak sacmalikmis zaten , simdi dusunuyorumda harbiden niye aldim ben puseti
Hulyaa00 Ayseciginannesi 😂 bir yorum okuyorum alayım diyorum diğerini okuyorum ne gerek var diyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ahahah çok iyi geldi karışık kafama 😂😂😂
GoGirl Puseti arabada mutfakta yanimda bebek arabasina takip hastanede disarda her yerde kullandim misafirliklerde hep onda durdu temiz ve güvenliydi korona yokken bunlar .ilk cocugumda 3 yil hasatini cikardik park bahce cok gotururum ama simdi 2. Cocuguma yeni aldim hastane disinda bi kac hava alma disinda cok kullanamadik bekleyip daha snr baston alabilirsiniz uygun. hastaneye giderken bence puset onemli heleki su donemde port bebe kullanabilirsiniz
Erenmm Hulyaa00 bence gerekli ikiside puset çok gerekli ben bazen evde iş yapıyorum oğlumu pusate koyup beraber oda oda gezebiliyoruz iyi oluyor
Heide GoGirl ay ne kesin konuşuyosunuz ya mümkün değilmiş kullanan salak değil heralde kemerini falan da takmisdr yani bi tane değil ki bi sürü gördüm bnde alacakdm doktorda çok düşen bebek geliyor pusetden demişdi diye vazgeçdm yani sizinki düşmemiş diye illa dusmicek diye bişey mi var
GoGirl Heide 🤦♀️ kemeri duzgun takilan bebek atliycak mi dusmek icin az mantik bacak arasindan kollarindan duzgun takilirsa boy ayari yapılırsa kayacak mi ucacak mi 😅doktor dogru soylemistir dusen coktur da tedbirsizliktendir
Deletedmom_36 Hulyaa00 puset oyle gerekli birsey degil kisa arabanizda yoksa puseti alip otobuslere binemezsiniz.fakat birkac ay sonra bebek arabasi lazim olur onuda uygun yollu baston ya da kabin tip birsey alabilirsiniz bebek irilestikce tasimasi zor oluyor cunku🙊hayirli olsun simdiden bebeginiz☺️
bjkesra1903 GoGirl fizik kurallarına aykırı zaten doğru kullanımda bir bebeğin pusetten düşmesi ama hanımefendi anlamamakta ısrarcı 😂
Dmt-01 Hulyaa00 valla puset araba için şart bebek arabasıda her açıdan şart markete bile gidince kullanıyoruz biz sürekli kucakta taşınmıyor nekadar azda olsa kilosu biyerdeb sonra bel ağrısı yapıyo e çantasıda oluyo oyüzden bebek şart bence benim elim ayağım resmen
Heide bjkesra1903 evet canım kemerini bağlamamışlar öyle koymuşlar tuh görünce soyleyim pusetde kemer olur onu bağlayın diye sagolsin hey Allah m ya
Heide bjkesra1903 fizikle bunun nasıl bi bağlantısı var konu pusedin güvenli olup olmaması kemeri olan mutlaka güven mi veriyor bu o gerecin kullanslgiyla alakalı birşey. Fizik kuralına kafa yoracagina at gözlüğünü çıkarıp daha geniş bak 🤗
bjkesra1903 Heide onun güvenli olması, üretimi herşey fizikle alakalı zaten bunu idrak edemiyor oluşunuz çok üzücü ve at gözlüğü olan sizsiniz çünkü bir türlü anlayamıyorsunuz iyi günler diliyorum siz kullanmayın biz kullanırız 😂
Mucizem_06 Hulyaa00 çok kaliteli bı kanguru alabilirsiniz bence ben bebek arabsndan daha çok kullandım ama iyi kamgru olmasi lazım bizimki benim ve eşimin belini agrtti
Heide bjkesra1903 bilinçli konuştuğunu düşünüp her şeyin sonuna gulucuklu emoji atınca o emojiden daha gülünç oluyorsunuz. Ve at gözlüğü olan sizsiniz de diyerek at gozlugunuzun ne kadarda dar alanlı oldugunuda bir kez daha göstermiş oldunuz. Anlamayan ben değil sensin 1 değil bir sürü insan aynı kazayı yaşamışsa demek bunun guvemirlikle ilgili bi problemi var demektir. Kullanan kullanr zaten beni ilgilendirmiyor siz kullanmayın demissiniz ya.. Sizede iyi günler
Meva_ Hulyaa00 cok gerekli değil canm 2 aylık benim kizim puseti 2 3 kez hastaneye giderken kullandık üstünü kapattık malum , şu ara arabayı kullaniyrm ama hatta evde gözümün önünde olsun diye evde kullaniyrm 😂