Metindamla Digdemmd bazen 15 dkda bir istiyo çok emmeden geri bırakıyor sizde de oluyo muydu öyle ilk çocuğum olduğu için anlayamıyorum :(
Digdemmd Metindamla aynen öyle oluyordu canım emzir emzirebildiğin kadar. Tabiki ilk zamanlar bende aynı senin verdiğin tepkiyi veriyordum ama şimdi keşke o zamanlara dönsek diyorum 😌
CaglaOzcanErsoy Metindamla emmek isteyebilir evet ama gaz sancısında olabilir.Sabahları ilk uyandığınızda egzersizlerini mutlaka yaptırın ve gaz damlası kullanın.Bu arada sütünüz nasıl ?
Aselzade Metindamla geçicek merak etmeyin tadını çıkarttın bizde öyleydik şimdi meme reddi yaşıyoruz o günleri arıyacağıma inanmazdım ..
Metindamla Aselzade bugün 10 dkda bir istedi nerdeyse memeyi gün boyu 1.5 saat uyudu sadece o da memede :(
Yagizmomms Hic 2 saat beklediğini görmedim gece uyurken bile. En fazla 1.5 saatte 1 emziriyorum. Bazen 15 dkikada bi bazen 1 saatte bazen yarm saatte. Zten hemen ellerini emmeye basliyor. Bide meme aglamasyla gaz ağlamasını ayirt edebiliyorum artk 😊 bizde 33 günlüğüz
Derinkoo Gokbayes2018 benimde aynı 28 günlük göğüslerim hiş dolmadan emmek istiyor bende sütüm yetmiyor diye düşünüyorum 😣