Gokbayes2018 Metindamla yarım saate bir 1 saate bir🤷♀️🤷♀️en gec rekorumuz 2 saat. Bebeğim 18 gunlük. Gece uyanıp kendısı aranıyor emmek istiyor, gerci gaz sancısından uyudugumuz yok ama
Metindamla Gokbayes2018 benimki de en geç yarım saate istiyor yoruluyorum bazen bu hep böyle devam edecek mi acaba :(
Derinkoo Gokbayes2018 benimde aynı 28 günlük göğüslerim hiş dolmadan emmek istiyor bende sütüm yetmiyor diye düşünüyorum 😣
Aselzade Metindamla geçicek merak etmeyin tadını çıkarttın bizde öyleydik şimdi meme reddi yaşıyoruz o günleri arıyacağıma inanmazdım ..
Digdemmd Metindamla benim bebeğimde sizin ki gibi sık emmek istiyordu hiç bırakmayım ırada olayım sürekli diyordu doktoruna bile sordum çok normal dedi. Her istediği anda emsin şuan oğlum 6 aylık emzirmek için zorlanıyorum. Bu anların tadını çıkar derim 😊
Metindamla Digdemmd bazen 15 dkda bir istiyo çok emmeden geri bırakıyor sizde de oluyo muydu öyle ilk çocuğum olduğu için anlayamıyorum :(
Digdemmd Metindamla aynen öyle oluyordu canım emzir emzirebildiğin kadar. Tabiki ilk zamanlar bende aynı senin verdiğin tepkiyi veriyordum ama şimdi keşke o zamanlara dönsek diyorum 😌
CaglaOzcanErsoy Metindamla emmek isteyebilir evet ama gaz sancısında olabilir.Sabahları ilk uyandığınızda egzersizlerini mutlaka yaptırın ve gaz damlası kullanın.Bu arada sütünüz nasıl ?
Metindamla Aselzade bugün 10 dkda bir istedi nerdeyse memeyi gün boyu 1.5 saat uyudu sadece o da memede :(
Yagizmomms Hic 2 saat beklediğini görmedim gece uyurken bile. En fazla 1.5 saatte 1 emziriyorum. Bazen 15 dkikada bi bazen 1 saatte bazen yarm saatte. Zten hemen ellerini emmeye basliyor. Bide meme aglamasyla gaz ağlamasını ayirt edebiliyorum artk 😊 bizde 33 günlüğüz