Minikannesi00 KmslCnn canım çocuk doktoru yıkamayın dedi ,ama doğum doktorum bana bilgilerin yazılı olduğu kağıt verdi . Orda göbek düşmeden banyo yaptırın ,iyice kurutup alkolle temizleyn sorun olmaz yazıyordu
biravucmutluluk KmslCnn canım benimki de 5. Gunde düsmüstü 2 gün batikon sürdük sonra yıkadık risk olacagını sanmıyorum icine annenler geldikten sonra sinecekse bence en mantıklisı oyle yapman ilk banyosu özel sonucta🥰
KmslCnn biravucmutluluk Annemle görüştüm istersen yaptır dedi günah dedi bende annemde olsun isterim ama bilmiyorum 😅
Elmaliturta_ KmslCnn düştükten 2 gün sonra garanti olsun diye. Doktor da iyi yapmıssın demişti hatta. Cünkü orası henüz nemli tam kurusun zaten onlar çok temizler iki gün daha yıkanmasa ne olur ki sanki risk almaktansa diye düsündük
Keremtugra KmslCnn bn beklemedim dusmesini hastaneden geldik bn dusa girdim ablamlarda bebegi yikadi lar
Mom095 KmslCnn bebek senin bebeğin istediğini yap canım 👍🏻 Yıkayalım mı diyo kaynann. Ben beklemek istiyorum de sende yıkatma
KmslCnn Mom095 Ya canım kayinvalidem bir de şimdi diyor ki ben yaptırıcam göbeğindeki pislikler dökülsün dedim ki anne ıslanırsa içi nemli kalır şuan kuru iken içi dökülüyor zaten dedim diyor ki kaç çocuk getirmişsin ki biliyorsun ben kaç tane çocuk getirdim biliyorum diyor.Kimse ıslatmıyor hatta batikonla pansuman yapıyorlar kurutuyorlar dedim diyor internete bakarsan öyle diyor dedim internet değil anneler var onlara soruyorum diyor ki onlar da senin gibi yeni bir çocuk annesi nerden biliyorlar dedim ki üç dört çocuğu olan da var yani
Yademm KmslCnn ya benim ablamın 3 çocuğu var bilmeden hepsini yıkamıs göbekbagı düşmeden iltihaplandı diyodu bana bziimki hiç sorunsus düştü çok şükür o bile yeni öğrendi yıkanmıcagını
Mom095 KmslCnn 😳😳😳 sakın canım sakın yıkatma. Olur mu öyle şey. Hatta göbek düştükten sonra bile bikaç gün çok dikkat etmek gerek. Hey Allah ım yaaa ne cahil insanlar var. 🤦🏻♀️
Duygusm KmslCnn Kuzenimin kızı bu şekilde enfeksiyon kapmıştı. Ben riske edemedim, özellikle salgın dönemi olunca korktum. Doktorun tavsiyesi ile batikonla her gün temizleyip açık tuttum. İyice kuruyunca yıkadım bebeğimi.
BademsMam KmslCnn direk normal nasıl banyo yaptırılıyorsa öyle banyo yaptırdım. Suyu döktüm göğüs tarafına göbeğine geldiği kadar değdi su. Direk üzerine dökmedim canım. Normal banyo yaptır korkma banyodan çıkınca da göbeğini kurula