Minikprens GmzSnn keşke canım ya erkekler hiçbir zaman anlayamayacklar 😅 boşuna Rabbim cenneti annelerin ayakları altına sermemiş demekki bunu anne olan herkes çok iyi anlat 😍
GmzSnn Emziren anneLer 🤗 gece kaç kere emişiyonuz bizimki bırakmıştı yine döndük emzirmeye yaaaa çok yorucuuu 😭😭😭
Timja GmzSnn hayır cok zor bir gün süttüm akarken diğer gün az olması nasıl birşey dengede tutmayı cok zorlaniyorum ne yanlış yapiyorum acaba 🤔🤦🏼♀️
GmzSnn Timja oyun 😂 oLmaz oLasıca bizi deLirten onLarın hoşuna giden bi oyun cafede kahwe içerLer gibi pipetten çeker gibi bi çekip bi bırakıyoLar işte napak oyuncakLarı oLduk
Timja GmzSnn hahaha 🤣 yerimm ben onları öyla yapınca da meme uclarım cok acıyor 🙈 ben acaba gazı mı vardır gazdan dolayı emmiyor düşünyodum zorluyodum icsin biraz daha 🙈
GmzSnn Timja yok bende öyLe yapınca ayağakaLkıyorm emerkez ewde geziniyorum o zmnbırakmadan emiyo biz anneLere işkence tarzı 😂😂😂
GmzSnn Huhuuu anneLerrrr yeni doğum yapmış emzirme sawaşına girişmiş taze anneLerrrr ne aLemdesiniz ????
Niles Obsesifk benim de sol göğsümu emiyor sagda ağlıyordu ters pozisyonu denedim ve kabul etti kıyamam solda sandı kendini epey bir gün o şekilde kabul ettirdim skinti her yaptiginda tersten veriyorum 👐
Niles Bu arada yazi icin cok sağolun inanin tüm anneler çok zorluyoruz anne sutu verelim diye bende sürekli onu ye bunu ye şu süt yapar bu süt yapar diye diye denemediğim şey kalmadı suda çok tüketmeye çalışıyorum aşırı çevremdekiler kızıyor artık bobreklerine zarar vericem diye 😋 ama yine de çok aşırı fazla değil mesela şişme goguslerimde olmaz aşırı emzirmedigimde ustumde islanmaz emerken diğer göğüsten akmada olmaz ben zaten fiskirip taaaaaa ötelere gitmesin tek derdim az gelsin hep gelsin minigim doysun bol bol bol bol sütlenmemiz dileğiyle 😍