Minikprens GmzSnn keşke canım ya erkekler hiçbir zaman anlayamayacklar 😅 boşuna Rabbim cenneti annelerin ayakları altına sermemiş demekki bunu anne olan herkes çok iyi anlat 😍
GmzSnn Emziren anneLer 🤗 gece kaç kere emişiyonuz bizimki bırakmıştı yine döndük emzirmeye yaaaa çok yorucuuu 😭😭😭
Timja GmzSnn hayır cok zor bir gün süttüm akarken diğer gün az olması nasıl birşey dengede tutmayı cok zorlaniyorum ne yanlış yapiyorum acaba 🤔🤦🏼♀️
GmzSnn Timja oyun 😂 oLmaz oLasıca bizi deLirten onLarın hoşuna giden bi oyun cafede kahwe içerLer gibi pipetten çeker gibi bi çekip bi bırakıyoLar işte napak oyuncakLarı oLduk
Timja GmzSnn hahaha 🤣 yerimm ben onları öyla yapınca da meme uclarım cok acıyor 🙈 ben acaba gazı mı vardır gazdan dolayı emmiyor düşünyodum zorluyodum icsin biraz daha 🙈
GmzSnn Timja yok bende öyLe yapınca ayağakaLkıyorm emerkez ewde geziniyorum o zmnbırakmadan emiyo biz anneLere işkence tarzı 😂😂😂
GmzSnn Huhuuu anneLerrrr yeni doğum yapmış emzirme sawaşına girişmiş taze anneLerrrr ne aLemdesiniz ????