mamAras Leo07 şimdi çağrı merkezinden ulaşmaya çalıştım ancak kapalı henüz, rica etsem durumumuz acil numarasını verebilirmisiniz, konyaaltı tarafındayız boşuna kırcamiye gitmeyelim bugün müsaitliği yoksa
Mrsxscape mamAras Yok kuzum özel sigortamiz. Kart niye gecmiyor acaba 🙈 Çok sağol inşallah hep memnun kalırsın sende 🙏
mamAras Trkanmete çok teşekkür ederim, sizden sonra randevu aldım buldum numarayı internette iyi doktormuş gerçekten🙏🏻
Aysukk mamAras lara şirinyalı ptt hizasında gülden karaoğlu var uzmndr özel muayene. Cok ilgili aynı zamanda kendiside anne vakitli vakitsiz hersorumuzada cevap verir takip eder. Tavsiye ederim cok memnunum gerekli gereksiz insanı telaş ettirmeyen cok sakin bi dr. Bu dönemde gittiğiniz yerlerinde kalabalık olmaması lazım asla hastalarını cakıştırmıyor randevu sürelerini uzun tutuyor. Siz demeden cocugun tum kontrollerini yapıyor. Ücreti 250₺
mamAras Mrsxscape vallahi ortalama sürdü yaklaşık 10 dk vücudunu dinledi toplamda yarım saatte çıktık😊
bidunyamutluluk mamAras vitale hastanesi Salih Kalay kendisi doçent ve harika bı doktor. Dogdugundan beri yoğun bakım da dahil o ilgilendi oğlumla.
mamAras bidunyamutluluk aklımda olsun çok teşekkür ederim, sabah nedim beye gittik ama sorun yaşarsak opsiyonlarımızın olması iç rahatlatıyor
MMommyy mamAras uzun zaman olmus.ama kime gittiniz.acaba doktor.olarak bende bulamiyorum iyi bir doktor