mamAras walla canım ben aslaa Nedim doğanı önermiyorum,bebeğim 4 aylıkken kala yapamıyor diye ona gittik mükemmel gelişimi olan bir bebeğim vardı bana ezbere süt alerjisi dedi bir kağıt verdi ben üç ay boyunca diyeti uyguladım Nedim beye de işe yaramıyor bence yumurtaya var dedim asla yumurtayı kesmiyorsun en fazla beyazını yeme dedi neyse çocuk 6 aylık olduğu dönem ek gıdaya başlatmadı Demir damlasına başlatmadı tabi pandemi var başka doktorlara gitmeye de cesaret edemiyordum 7 aylıkken artık tak etti bir alerji uzmanına gittim deri testi yaptırdık ve yumurtaya,cevize alerjisi çıktı keşke keşke keşke asla onu dinlemeseydim bu süreçte bebeğimin hiç kilo almamasınamı ek gıdaya geçirmememi 4. Ayda alınan Demir damlasını 7. Ayda almaya başlamasına mı üzüleyim bilmiyorum neyse çok şükür ki sorun bulundu diyet yaptım ve yine çok şükür ki problem çözüldü ama Nedim doğan deyince elimle tüylerimiz ürperiyor zaten o dönem beni çok uyardılar bu adam herkese süt alerjisi diyor die ben dinlemedim bide dediğim gibi pandemi patlamıştı birazda çekinmiltim başka yere götürmeye ama çok pişmanım çok uzun oldu ama bide siz o süreçte yaşadıklarımı düşünün🤦♀️