nilosaydn Zeytin_gozlum ay valla ıcıcm bundan sonra hergun ınsallah fayda eder doktor demıstı mutlaka ıc dıyeee belkıde bu yuzden dedı
FrenchPress nilosaydn benim ki bıktı almaktan artık 😅😬 topla saçlarını oradan diyor 😅bir kaç kez yemek masasında dökülmüş 4 yaşındaki oğlum anne yeter hep senin saçın çıkıyor yemekten diyor 😁
nilosaydn FrenchPress hahah kıyamam 😂😂😂 caktırma deseydın :)) aklı kesıyo artık onun her hamılelıkdemı böle olıyor ya benım ılk bebıısm bu
Liman nilosaydn ben daha önce bekarken saçlarımı aşırı uzatmıştım kısayken dökülmeyen suçlarım uzadıkça çok dökülme başlıyor ne olduysa akşam üzeri ablama saçlarımı kes dedim yaaa yapma etme dedi kestik bari sıfıra vur dedim onuda yaptık 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😣😣🤐günlerce kafamda sarıl gibi bir dünya şapkayla dolaştım yaz ayıydı hu arada ama kafam o kadar üşüyordu ki 😂😂😂sanarsın buzu kafamın üzerine koymuşlar aşırı üşüdüğü için sürekli başıma ağrı yaptı ve tam 2 senede omuzlarıma geldi allahım birdaha asla dedim neler çektim neler ve inanın hiç bir alakası yok uzadı yine dökülüyor 😂😂😂sakın yapmayın ben ettim siz etmeyin
nilosaydn Liman ıste aradm cevap 🌸🌸🌸 gercekten cesarer edıp yaptın ya helal olsun valla :) bari ıse yarasaydı guzelım sacların gitmıs :)) kel olunca kafa üşüyormuymus vay be
Gunesbebek nilosaydn benimkide o kadar çok dökülüyodu ki eşim başka bi hastalığım olduğundan şüphelenmeye başlamıştı artık kızım 8 Ay 17 Günlük ortalama 1 buçuk aydır baya baya azaldı ve şimdi önlerden yenileri çıkıyor o kadar çok ki hemde aşırı komik görünüyo işin bide o kısmı var yani 😁😁ama size şunu söyleyebilirim dökülmenin azalmasından hemen önce saçlarımı hafif kestirdim ve boyattım tam ozamana denk gelince acaba boyatmak mı iyi geldi diye düşünmedim değil🧐
nilosaydn Gunesbebek benım esımde bana hastaymısım gibi bakıo artık ona anormal gelıo okdr dokulmesi grrcı banada :(( ay blıomuusun banada boyatmak mantıklı gelıo cunkı bı kac kısıden daha duydum bunu
nilosaydn MetehanAlp öle bıseu olsa valla parasınads bakmıcam dırek alıcam bi arastırım onu teskkr ederm 🌸
FrenchPress nilosaydn her hamilelikte oluyor maalesef 3 aylıkken başlıyor dökülmeye 😬 bir kaç ay sürüyor ilk çocuğumda 6 aylıkken bitmişti
Liman nilosaydn hemde ne üşümek 😂😂😂😂😂sakın denemeyin benden size tavsiye hiç bir halta yaramıyor kapalıysanız bone başınızda durmuyor sokakda eşarbım kayıp duruyordu korku dolu anlar geçmişte kaldı banada ders oldu 😅🖐🏻🖐🏻
tugbaninpenceresi @nilosaydn 11 ay oldu Doğum yapalı, bi ara döküldü sonra durdu sonra yine dökülmeye başladı, ben de bıktım artık heryer saç heryer, süpürüyorum süpürgeyi kaldır arkamı dön yine saç 🙄
nilosaydn tugbaninpenceresi yapma etme 11 ay mı :(( kel kalırım valla benım arkdasmn dişleri curudu hamılelıkde bu neki saclarında gıdıcek demısti bana ınanmamıstım ozaman 🤦🏻♀️😂
Kolera Benim de 2,5 aylık oğlum var acayip dökülmeye başladı saçlarım maalesef bu dönem yapcak bişey yok
Gunes_kiz nilosaydn 1 yaşında oğlum var halen saçlarım dökülüyor. Ve dokulenlerin yerine de bebek saçlar çıkmaya başladı her yerden firtliyorlar o da ayrı dert.
nilosaydn Gunes_kiz demekkı duzgun olması bır ıkı seneyı bulucak sureklı cocuk yapanların kel kalması lazm ozaman🤣
Milaam16 nilosaydn canım instagramda biri var mühendis adam bütün bebek ürünlerini falan inceliyor paylasıyor saç dökülmesine karsı bişey önermişti bi bak istersen. Mühendisinoğlu hesap adı
Seutfu nilosaydn ay benimde öyleydi. Eşime yemekte denk gelmişti çok utanmıştım. Heryerden benim secim çıkıyordu. En son oğlumun bezinden de çıkınca bozdum niyeti. Belime gelen saçlarımı küt kestim baglanmayacak kadar kısa. Çok üzüldüm evet ama dökülmesi kesildi ona sevindim. Kökü bende uzar dedim ama küstü uzamiyor 🙄 en azindan oğlum yolmadıkça saç görmüyorum hic biryerde