Gamzeli Serpil32 canim hastayken normalde asi yapmazlar bunyesi zayif dustugu icin. Zorla da olsa biraz biraz icir ilaclarini atesi icin ilik kompres ve donusumlu ates suruplari vermistir doktor. Onlari verirsin. Emebildigi kadar da emsin. Agrilari diner. Bir yerde okumustum. Hasta veya dis donemindeyken sut bir agri kesici salgilarmis bebek rahat edermis emerken cok gecmis olsun evladiniza
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Zeynebsmom evet ben sırf bu yüzden yaptırmayacağım sanırsam 1 yaş aşısını yan etkilerinden çok korkuyorum 🤔😑
Ela41 Serpil32 hastsyken nıye aşı yaptıkar anlamadım yapılmıyo normalde ates asıdan degıldır gastaymıs zaten yavrucak aşida olunca ıyıce yogunlasmıstır kıyamam gecmıs olsun
senemistanbul Serpil32 sizin belirtileriniz 6.hastalığa benziyor. 2-3 gün 39larda ateş ve ardından vücutta döküntü oluyor. Kızım geçen ay geçirdi belirtiler aynı. Bizde önümüzdeki ay 1 yaş aşısı olucaz, şimdiden dert etmeye başladım bende ☹️ Çok geçmiş olsun 💐
Goodmom Serpil32 bizde 1 yaş aşısı yaptırdık canım 3.gün ateşi olur dedi çıkıp indi çıkıp indi ateşi bizim 1 hafta olacak yaptıralı kırmızı benekler aşıdan ötürü oluyor bizde de çıktı çünkü 9.ay aşısında da çıkmıştı kendiliğinden geçti gitti
dunyam2020 Serpil32 evet yenı vıktık bu durumdan sırıngayla ıcır ılaclarını yatırıp aglasada ıcır bız oyle yaptık sukur ıyılestı
Serpil32 dunyam2020 aynen zorla ilaç içirdik genzine kaçtı ağladı bağırdı zorla yemek zorla su şükür bizde atlattık
Seydafra Canım kızım 9 aylık aynısını yaşadık üç gün yüksek ateş . Doktor üşütmüş dedi sonra benekler çıkmaya başladı ve öğrendik ki bu 6. Hastalık diye bir hastalıkmış , bu aralar salgın varmış . Açın googledn bakın anlattığına göre kesin aynısı bu
Oozzee Serpil32 ateş kırmızı benek yapabilir, çok duydum ve gördüm etrafımda. Daha iyi olduğuna sevindim, huzursuzluğu da geçer bi kaç güne. Tekrar geçmiş olsun.
Mslll Aysgl1 Bu belirtilere göre 6. Hastalık atlatmışsın . 2 ay önce kızım geçirdi . 3 gün ateş 3 gün döküntü şeklinde.teşhis konulana kadar Ölüp ölüp dirildik 😔😔
Gzlky BusraG doktor bile yaptırmayın dedi ama saglık ocagı çok anlayışsız illede çagırdı lar iyi gelecekmiş cigerleri güçlenir dediler