Prensess_annesii Serpil32 çok şükür sevindim yemeye başlamasına yavaş yavaş iyileşecek annesi. Bizimde aşımız normalde bugundu ama antibiyotik kullandığımız için çarşamba gününe ertelendi
Ebruea BusraG bende 6 ay aşısında sanki ara ara ateşi var gibi hissetmiştim. Hemşiremiz önce ölçüm yaptı ateşi varsa aşıyı erteleriz demişti. Nasıl ateşi olan bebeğe aşı yapmışlar ilginç 🤷
Serpil32 Lokumtosunannesi dedim sağlık ocağındaki doktora hasta burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo bademcikleride kızarmış kendisi baktı söyledi ve ateşi yoksa bişey olmaz dedi yaptı
Prensess_annesii Serpil32 bazıları da çok ilgili oluyor bugun sağlık ocağına gitmeden hemsireye mesaj attım o da sağolsun doktora sormuş hemen cevap verdi. Hatta arada yazıyor nasıl oldu ateşi düştü mü iyi mi diye. Daha önce hiç bukadar ilgili doktor hemşire görmedim sagolsunlar
Deletedmom310 Serpil32 soğuk algınlığı olan zaten hasta bir bebeğe niye aşı yaparlar anladım :( bizimde 6. Ay asimiz var şuan soğuk algınlığı burun akıntısı var kızımın 3 gün sonraya ertelediler.insallah geçer ozmana kadar çok geçmiş olsun
Oozzee Serpil32 nasıl oldu bebeğiniz? Hala aynı mı? Hasta ve ateşliyken nasıl aşı yaparlar? Bizim sağlık ocağı önce onu sorar sonra onay verip aşıyı yapar. Umarım iyileşmiştir, hali hazırda hastayken yapıldığı için biraz zor geçirebilir. Geçmiş olsun.
Serpil32 Oozzee ateşi yoktu aşı olurken ama hastaydı. Şuan iyi sadece huzursuzluğu kaldı birde vücudunda yüzünde kırmızı benekler oluştu aşıdan sanırım
Serpil32 Prensess_annesii ah ne şanslısınız. Bende bugün en az 6 kez farklı saat aralıklarında aradım sağlık ocağındaki doktorumuzu açmadılar. Vücudunda yoğun bi şekilde kırmızı benekler oluştu 2 gündür aşıdanmı diye sorucam ama yok 😞😞
Oozzee Serpil32 ateş kırmızı benek yapabilir, çok duydum ve gördüm etrafımda. Daha iyi olduğuna sevindim, huzursuzluğu da geçer bi kaç güne. Tekrar geçmiş olsun.
senemistanbul Serpil32 sizin belirtileriniz 6.hastalığa benziyor. 2-3 gün 39larda ateş ve ardından vücutta döküntü oluyor. Kızım geçen ay geçirdi belirtiler aynı. Bizde önümüzdeki ay 1 yaş aşısı olucaz, şimdiden dert etmeye başladım bende ☹️ Çok geçmiş olsun 💐
Goodmom Serpil32 bizde 1 yaş aşısı yaptırdık canım 3.gün ateşi olur dedi çıkıp indi çıkıp indi ateşi bizim 1 hafta olacak yaptıralı kırmızı benekler aşıdan ötürü oluyor bizde de çıktı çünkü 9.ay aşısında da çıkmıştı kendiliğinden geçti gitti
VelardaEdiz Serpil32 hasta olduğunda aşı yapmıyorlar normalde yani bizim denk geldiğinde öyle olmuştu yapmamışlardı
Gamzeli Serpil32 canim hastayken normalde asi yapmazlar bunyesi zayif dustugu icin. Zorla da olsa biraz biraz icir ilaclarini atesi icin ilik kompres ve donusumlu ates suruplari vermistir doktor. Onlari verirsin. Emebildigi kadar da emsin. Agrilari diner. Bir yerde okumustum. Hasta veya dis donemindeyken sut bir agri kesici salgilarmis bebek rahat edermis emerken cok gecmis olsun evladiniza
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Zeynebsmom evet ben sırf bu yüzden yaptırmayacağım sanırsam 1 yaş aşısını yan etkilerinden çok korkuyorum 🤔😑
Ela41 Serpil32 hastsyken nıye aşı yaptıkar anlamadım yapılmıyo normalde ates asıdan degıldır gastaymıs zaten yavrucak aşida olunca ıyıce yogunlasmıstır kıyamam gecmıs olsun