Serpil32 valla aynısı başımıza geldi benim kızım hasta değildi aşı olduğunda yaptırdım ağır olmasın diye de suçiçeği aşısını yaptırmadım ileri tarihe attırdım ona rağmen böyle oldu. Kızımın bir ateşi başladı günlerce bekliyoruz düşsün diye yok hemşire diyor ki kkk aşısı birkaç gün sonrada ateş yapabilir diyoruz ki belki öyledir bekliyoruz artık 4.gece falan 39 olunca ateş kaptık çıktık orta kulak iltihabı boğazlar kızarmış dediler afedersiniz mal gibi kızımın ateşine müdahale etmiyorlar şişli etfalde aldım çıktım okmeydanına orda da aynı ilgi yok ilaçları aldık ben evde ateşi düşürdüm antibiyotik kullandık atlattık. Kpa aşısı denen aşı sözde menenjitin bazı türleri ve orta kulak iltihabına karşı koruyormuş! Ne hikmetsi aşının peşinden sapasağlam çocuğum hasta oldu kpa aşısı yapmış olabilir mi sonuçta az miktarda bu hastalıklara sebep olan mikroplar var diyorum yok yok diyip attılar başlarından.. çok şükür kızım iyi ama hastaneler berbat, sağlık ocağı hemşireleri yetersiz.. ille de özel doktora gideceğiz demek ki yoksa insan muamelesi de yok… su çiçeği aşısı olacak hiç içimden gelmiyor yaptırmak o günden sonra