Tugba22 Bet ülfet hanımdan memnun musunuz bende Edirne’de yaşıyorum ülfet hanıma götürmek istiyorum ama malum fakülteye girer girmez hastane kokusu insanı çok kötü yapıyor o yüzden çocuğumu götürmeye çekiniyorum
Obsesifk busrabyzklnc ona hiç denk gelmedim canım şuana kadar acilde falan denk geldiğim çisem hanım naciye hanım şule hanım hepside çok ilgiliydi ama tercihim melike habımdan yana umarım sürekli kalır 🙂
Laborant Ozustaseyma biz Rize’den geldik Düzce merkeze yerleştik güneş tıpta bayan doktora gidiyoruz Rıfat hocayı çok söylediler ismini siz ona mı gidiyorsunuz sürekli
Janss Ankara / Gata - Büşra Hoca & İhsan Hoca 🕊 Özel Sincan Lokman Hekim Hst - Yaşar Onganlar 🕊 Muayene ücretini tam bilmiyorum . Askeri personel indirimli 15 ₺ ye muayene oluyoruz .
AzRaDNZ Janss bizde Sincan lokman hekim Necip bey gidiyorduk Doğumdan beri fakat ek gıda dönemi öncesi başka bir doktor görsün de istediğin için arayış içerisindeyim birde her bölüm aynı mı bilmiyorum ama sanırım Ekim başı muayene 55 liraya çıkmış
Hasinevzat Janss merhaba askeri personele indirimli demişsiniz kimlik kartı yeterlimi yoksa ekstradan bişey yapıyormusun
MinikMucizeemm Glmsr_sglm devamlı gittiğiniz bir Dr mu mevlüt bey acaba bende Konyada yaşıyorum ve Mevlüt beye gitmek istiyorum ama emin olamadım
Aesmylmz Obsesifk ben Giresunluyum bebeğim prematüre olduğu için doğum yaptığım hastaneye gidiyorum Trabzon KTÜ Farabi Hastanesine gidiyorum doktorların hepsinden çok memnunum Giresun’da bir kere muayene oldum orda da uzm. Dr. Çağrı Yürek var ondan çok memnun kaldım
Serap YusraveAnnesi izmitte özel muayenehanesi olan dr. M. Suat gürkan var bir de derince eğitim ve araştırma hastanesinde eren bey 👍