beyzam-ibrahimim Merda canım bende mersindeyim tuba ırk bak oda çok iyi ilgili bir doktor şehir hastanesi'nde
Deleted2 Gaziantep defalife levent temel genel olarak bu kadar içten ilgili bir doktoru hiç bir branşta görmedim
Fatmanaz Deleted2 merhaba Levent temel nasıl bi doktor acaba muayene ücreti nedir bide hastane genel olarak nasıl
Serap YusraveAnnesi izmitte özel muayenehanesi olan dr. M. Suat gürkan var bir de derince eğitim ve araştırma hastanesinde eren bey 👍
Aysennn Denizli özel sağlık hastanesi Hazal hanım anne babaya hele ki bebeğe yaklaşımıni ben hiç bi doktorda görmedim ben çocuğumu onun kadar güzel sevemiyorum sanki 😬
Mehmetdoganmom İstanbul Yenibosna Nisa hastanesi dr miraç ergen. Ayrıca yoğun bakım dr u kendisi çok memnunum 👍🏻
Tazeanne53 Mehmetdoganmom kendisi benim öğrencimin velisidir. Çok iyi bir insan ve iyi bir hekimdir. Çok sevindim sizin adınız ☺️
meryemkisa Obsesifk İstanbul Çamlıca Erdem Hastanesi Uzm. Dr Vural Kartal çok iigili mükemmel bir doktor
Asmncn meryemkisa kendisiyle 1 yıl çalışma imkanım oldu mükemmel bi doktor İstanbul da olsam tek tercihim olurdu çok şanslısınız
Tugba22 Bet ülfet hanımdan memnun musunuz bende Edirne’de yaşıyorum ülfet hanıma götürmek istiyorum ama malum fakülteye girer girmez hastane kokusu insanı çok kötü yapıyor o yüzden çocuğumu götürmeye çekiniyorum
Obsesifk busrabyzklnc ona hiç denk gelmedim canım şuana kadar acilde falan denk geldiğim çisem hanım naciye hanım şule hanım hepside çok ilgiliydi ama tercihim melike habımdan yana umarım sürekli kalır 🙂