minnos_annesi Deletedmom5284 kanaması başladı ameliyata aldılar durum kritik kanama durdu ama herşeye hazırlıklı ol dedi dua edin nolur annelerin duası kabul olur evime giremiyorum cocuguma bakamıyorum çok acı eslerinize öf bile demeyin kıymetini bilin ah bı çıksın sağ salim bebek gibi bakcam
Sadecebirkul minnos_annesi Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah yavrusuna eşine bağışlasın Tez vakitte. Size de sabırlar diliyorum🙏🏼
Nisakusunannesi14 Rabbim Şafi adıyla şifa nasip etsin rabbim size yavrunuza bağışlasın eşinizi inşallah iyi haberlerinizi alırız çok üzüldüm😞
FatmaKrbkl Allahım yar ve yardımcınız olsun, inşallah sağ salim döner evine eşine evladına, beklemek zor ama sonu güzel olacak inanın dua edelim 🙏
Lina270720 Allahım acil şifalar versin canım benim. Allahım eşini sana ve çocuğuna bağışlasın inşallah. Dualarımız sizinle.🙏🙏
Hasderluna minnos_annesi rabbim ona acil şifalar sana da sabır versin canım, inşallah sağlıkla evinize dönersiniz, rabbim sana evladına bağışlasın eşini çok üzüldüm
Esrabenzett minnos_annesi Allahım şifa versin bebeğine sana sağ Salim kavuştursun iyileşicek inşallah var mı hayır bir haber 🙏
minnos_annesi Esrabenzett kritik dediler yoğun bakımda bekliyorum inşallah doktoru gelir de hayırlı haber verir
Nuruummm minnos_annesi Rabbim şifa versin sana çocuguna bağışlasın sağ salim evinize yuvanıza girersiniz inşallah canım dualarım sizinle