Mom091 Hanımlar postu gören bir yorum yazsında üstte kalsın. Daha çok kişi görüp dua eder böylece. Kimin duası kabul olur bilinmez🙏🏻
Buse80 Rabbim şifasını versin canm benim sana çocuklarına bağışlasın insallah Bizleride haberdar et 🙏
minnos_annesi Buse80 haber yok ne zormuş kapıda öylece bekleyip sabahı etmek bu gece uyutuyorlar sabah belli olacak herşey dalağını almışlar canözümün bitanemin heryeri kırık onsuz eve giremiyorum rabbim bana çocuğuna acisin
Deletedmom5284 Rabbim sana bağışlasın evladına bağışlasın canım benim iyi olur inşallah çıkar sağsalim
minnos_annesi Deletedmom5284 allah razı olsun uyutuyorlar sabah olmak bilmiyor dakikalar geçmiyor çocuğumun yüzme bakamiyorim babasını bekliyor soruyor çok kotuyum
Deletedmom5284 minnos_annesi korkma kıyamam iyi olur inşallah rabbim yokluğunu göstermesin eşlerimizin
Buse80 minnos_annesi canım benim ya çok zor biliyorum ama duani eksik etme sürekli ya Şafi Çek tespihle rabbim şifasını versin insallah 🙏
Nuruummm minnos_annesi Rabbim şifa versin sana çocuguna bağışlasın sağ salim evinize yuvanıza girersiniz inşallah canım dualarım sizinle
minnos_annesi Deletedmom5284 kanaması başladı ameliyata aldılar durum kritik kanama durdu ama herşeye hazırlıklı ol dedi dua edin nolur annelerin duası kabul olur evime giremiyorum cocuguma bakamıyorum çok acı eslerinize öf bile demeyin kıymetini bilin ah bı çıksın sağ salim bebek gibi bakcam