Deniz__1509 minnos_annesi aklım sizde kaldı. Umarım iyi haberler almışsınızdır. Nerdesiniz hangi ildesiniz yapabileceğimiz bir şey var mı? 🙏🏼
minnos_annesi Deniz__1509 Allah razı olsun iyi olcak ben inanıyorum sunan yoğun bakımda uyuyor hala balikesirde merkezdeyiz
lilosece Esinizin durumu nasıl bilgilendirirmisiniz çok geçmiş olsun rabbim safi adıyla şifa versin inşallah
minnos_annesi lilosece Allah razı olsun yoğun bakımda hala bekliyoruz dua edin olur mu annelerin duası kabul olur
mrvcr minnos_annesi çok geçmiş olsun. Allah eşinizi size ve çocuğunuza bağışlasın, şifa versin inşallah 🙏
minnos_annesi Bezelyeveannesi inşallah canım bugün kızımın doğum günü en büyük hediyesi babası olcak insallah
Deniz__1509 minnos_annesi istanbuldayım ama yapabileceğim bişey olursa mutlaka yaz. Elimden geleni ardıma koymam merak etme. Burdan sizi devamlı takip ediyorum. Görürüm. İyi haberlerinizi almayı bekliyoruz. Allahım sizi birbirinize ve evlatlarınıza bağışlasın inşallah 💐🙏🏼
Ey12lem minnos_annesi allah sifa versin ınşallah şuan nasıl eşiniz rabbim sag sağlim evinize beraber gitmeyi nasıp etsin ınşallah 🤲🤲🤲🤲🙏🏼🙏🏼🙏🏼