amineerva Mrva rabbim şifasını versin inşallah hacematı mutlaka maneviyatlı birini yaptırın ve düzenli götürün bir seferde olmadı diye bırakmayın, Allahım tez zamanda eskisinden daha iyi etsin inşallah
Kuzey-41 Mrva nazara inanın nazar cok kötü birşey bir gün peygamber efendimiz bir mezarligin yanindan gecerken “burdakilerin yarısı nazardan yatiyor” demiş Rabbim şifa versin🙏🏻🙏🏻
pitircik2019 Mrva Allah’ım şifa versin inşallah canım ya , tüm yorumları okudum. İnşallah hasarsız atlatırsınız bu süreci , Muhammed Furkan adıyla sağlıkla yaşasın 🙏
Elaalya Mrva allahım Şafii ismiyle şifa versin inşallah. Tez zamanda herşey düzelir inşallah kuzum. İyi haberlerinizi bekliyorum. Dua edeceğim size .
TC07 Mrva Allahım evladınızı size bağışlasın bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah. İmkanınuz varsa özelden çektirin hızlı hareket edin. Allah kahretsin gerçekten bu sistemi birde iyiymiş. Ne iyisi rezalettttt…..
Momsbabyy Mrva Allah şafi adıyla şifa versin yavruma 🤲🏻😔 İnşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur kuzum çok üzüldüm üzmeyin kendinizi diyeceğim ama olmayacak biliyorum ama siz ayakta duracaksiniz ki o da sizden güç alıp çabuk iyileşecek 🙏🏻🤲🏻😔
ymn2019 Allah sifa versin inşallah ben inanıyorum ki gelip geçici bir durum tez zamanda öncekinden daha hareketli olursa sizi bıktirir insallah. :-)
Mrva ymn2019 inşaallah insaallah Allah ağzınızdan çıkanı nasip etsin güzel dilekler için teşekkür ederim dua edin .muhammed furkanima
Gamzeli Mrva birden mi oldu canim bide ateslenip mi nobet gecirdi insallah eski haline doner guzel kuzucuk
Gamzeli Mrva allahim kiyamam kuzucuga ya rabbim sifa versin canimm bi baska donanimli bi doktora goturun insallah sifa bulursun yavruna