Rasev tuzvelimon buhun mesela hicbisiy yemedim sabah kahvalti yapmadim oglende hicbisiy yemedim 2kez havlu degisdirdim🤦
Lavitaebella Rasev sütü sağmak da sütü artırır, bekleyin 1-2 defada aynı memenizi verin. Bebeğiniz bitirsn. Bir de göğüs kalkanı kullanın, rahatlarsınız.
Lavitaebella Rasev Rasev öncesinde elinizle sağın bebeğin ucunu rahat alacağı kadar. Bir de siz yaslanın bebek de üstünüze yüzüstü uzansın öyle emzirin tazyikliyse sütünüz.
Lavitaebella DevranAlp facebook kullanıyorsanız emzirme akademisi grubuna katılın. Süüüperr bilgiler var ben öyle çare buldum. Uygun emzirme pozisyonlarına kadar bilgi veriyolar. Kesinlikle bakın bayanlar. Bisürü şey öğrendim,hiçbir şey bilmiyormuşum meğerse.
Aslihannazli Ne yazıkki benim de öyle 2 aylığız bizde bazen öyle çok geliyor ki nefes nefese kalıyor bebeğim öksürüyor meme ile kavga ediyo kızıyo tabi çok şükür rabbime ama istediğim gibi rahatca emziremiyoum. Onu dinlendiriyorum sıkça bu seferde sabırsızlık ediyo niye vermiyon diye ağlıyo 🤦♀️senin gibi tek meme yetiyor bi seferde sürekli sağıp verirsem beni almaz diye de korkuyorum...bakalım hayırlısı yanlız değilsin 😍❤🤦♀️
Rasev Aslihannazli Rabbim bize yardim etsin sutumuzun olmasi guzel ama fazla oluncada ise yaramiyoki😍🙊
NazlininAnnesi Rasev ne kadsr güzel aslında. Ben fazladan birazcık süt arttıtmak iöin tüm gün sağıyordm ama yarım biberon anca olurdu. Zaten artık iyice bitti. Yarım biberon çıkarabilmek için koparacak kadar sıka sıka sağıyordum. Şükredin derim. Fazlasını da sağıverin
Lavitaebella NazlininAnnesi memeyi uyarmak için sağımınız şu şekilde olsun denemekte fayda var hala sağıyorsanız. 20 dk sağım 10 dk dinlenme+10 dk sağım+10 dk dinlenme+10 dk sağım.
Zeynepeymen Rasev simdi buzamanlar böle olur ama bebek buyudukca anca yeter cunku bende öleydım sımdı ucu ucuna yetıyor.sut posetıne koyup buzluga atın
Atlasbebe DevranAlp aynı benim gibi. Artık kıyafet yetişdiremiyorum kendime. Gövüs pedide ıslanınca sertleşyor acıyo valla. Bir buçuk aylık olduk ne zaman terbiye olucak acaba😔
DevranAlp Atlasbebe valla bizde 2 ay 20 günlüğüz akıyor ama aksın ben mutluyum böle ya sütüm mü yok DİE düşünmüyorum en azından
Lavitaebella Deletedmom006 sağmayla belli olmaz sütünüzün azlığı çokluğu bebeğiniz emiyorsa tabii. Onun ne kadar çektiğini bilemezsiniz. Sağım ölçüt değildir ama sağdıkça uyarı gider ce artar sütünüz.
Rasev Zeyneb ya yokya kuzum 12haftalik hamileydim su seklinde geliyodu geldim 7aylik oldum ped koyucak kadar oldu bebek dogdugunda olmaz dedim simdi dahada kotu oldu simdi biyere çikamiyorum 2saatligine biyere gidsem hastaneye kontrole falan hemen elbiseme çikiyo
Lavitaebella Rasev evet biliyorum çok kötü bir ağrı. O zaman rahatlatacak kadar sağın tamamen bitirmeyin o kadar üretilir yoksa süt. kısır bir döngü olur.
Rasev Ya kızlar bunada tavir yapiyosunuzya şükr ediyorum Rabbime bebegimin karni doyuyo ama asil mesele şu bebegime veriyorum fiskiriyo oda boguluyo sinirleniyo budefada meme reddi yasiyorum ac ama yemiyo sinirinden. Hergun kaç tane havlu degismek 2ay icin çok degilmi? Disari çikicak olursam 1-2saat anca pedle kaliyo havlu koymazsam tum elbisem mahvoluyo🤦🤦Fazlanin zarari var zaten bebegim yiyemiyo