Rasev Ya kizlar 2ay 10gün olduk hala goguslerimden sut fiskiriyo gogus pedi bile 3saat dayanamiyo bebegim bi memeyi emiyo doyuyo bazen hic yiyemiyo bile fiskiriyo boguluyo neyapabilirim basina boyle bisey gelen varmi? Evde havlu koyuyorum gun icinde 3defa tamami islak oluyo
Wrw Rasev 4ay 16günlük benimde öyle maşaAllah diyelim ama gerçekten fazlası zarar çünki sürekli sağmak hem zaman alıcı hemde bebekte meme reddine yol açıyo biz yaşadık halada ara ara memeyi red ediyo 😥
Azraninnnannnesi Rasev zamanla terbiye olacaktır Eminim 🙏🏻Tazyikli geliyor sanırım benim kızım da cok sinirleniyor emmeyi bırakıyor ama sürekli mi öyle geliyor ? Ben tazyikli kısmı bitince tekrardan emziriyorm
Ygz Rasev ah keske benimde öyle olsaydı şükredin hergün artsın dye dua edip su ice ice kendimi maffettim. Bebeğim inek sütü alerjisi mamayı reddediyor ve sütüm azaldıkca ne yapacağımı şaşırıyorum. Sağın buzluğa atın ileride cok lazım olucak.
DevranAlp Rasev bende aynı durumdayım edemiyor çok geldiği için çok kızıyor ememeyince napcam bilmiyorum akşama kdr kaç kere üst değiştirdiğimi hatırlamıyorum bile gece uyurken bile akıyor sabah kolum yatak üstüm hep ıslanmış yüz üstü yatmışım akmış hep süt
Lavitaebella Rasev sütü sağmak da sütü artırır, bekleyin 1-2 defada aynı memenizi verin. Bebeğiniz bitirsn. Bir de göğüs kalkanı kullanın, rahatlarsınız.
Rasev Wrw benim kızımda oyle canim memeyle savasiyo resmen sağmiyorum tas gibi oluyo aksamlari uykulu uykuluda emziremiyorum tas gibi oluyo bebekde tutamiyo sagdikdan sora veriyorum ozamanda bos oluyo emmiyo😣😣ben hamilelikdede oylelydim 3aydan sutum geliyodu
Rasev Azraninnnannnesi oyle yapiyorum canim fiskirik duruyo emziriyorum ozamanda emmek yerine savasiyo resmen sinirinden
Dorukusunannesi Rasev galiba orantılı sagıcaz canım yani azıcık tazyikli kısmı sağıp süt kalıcak sekilde bebeğr vericez memeyi
Lavitaebella DevranAlp facebook kullanıyorsanız emzirme akademisi grubuna katılın. Süüüperr bilgiler var ben öyle çare buldum. Uygun emzirme pozisyonlarına kadar bilgi veriyolar. Kesinlikle bakın bayanlar. Bisürü şey öğrendim,hiçbir şey bilmiyormuşum meğerse.
Atlasbebe DevranAlp aynı benim gibi. Artık kıyafet yetişdiremiyorum kendime. Gövüs pedide ıslanınca sertleşyor acıyo valla. Bir buçuk aylık olduk ne zaman terbiye olucak acaba😔
Lavitaebella Deletedmom006 sağmayla belli olmaz sütünüzün azlığı çokluğu bebeğiniz emiyorsa tabii. Onun ne kadar çektiğini bilemezsiniz. Sağım ölçüt değildir ama sağdıkça uyarı gider ce artar sütünüz.
Cagla Deletedmom006 ilk zamanlar benmde oyleydi sağa sağa cogalttim canim bide sabah aksam incirri kaynatip bi bardak suyunu içtim. Bide kuru dut varya onu sütle kaynat icinede şeker at nekdr istiyosan ondan ye hergun valla simdi sütüm akiyor sabah kalktgmda üstüm hep islanms oluyo sütten. Kızım emiyor yarm saat sonra bakiyorum yine üstüm hep islanms oluyot. Bu dediklermi dene ve sagmayi birakma. Insallah sütun bollasir.
deleted2310 Deletedmom006 canım dereotu bol tüket kuru meyvelerden komposto yap tabiki bol su ve ben bestlak kullandım çok işe yaradı tek şişede hemde şimdi üç dört kanaldan fışkıyor sütüm çok şükür benimde öyleydi 10 15 cc çıkıyordu ancak
Rasev Zeyneb ya yokya kuzum 12haftalik hamileydim su seklinde geliyodu geldim 7aylik oldum ped koyucak kadar oldu bebek dogdugunda olmaz dedim simdi dahada kotu oldu simdi biyere çikamiyorum 2saatligine biyere gidsem hastaneye kontrole falan hemen elbiseme çikiyo