Gulfem07 yaumutlardabiterse_2018 tug gel,dentasave,oxyfresh cavity protection toothpaste bunları alın mutlaka.Abimde de vardı şu an ağzı hiç kokmuyor bunları kullandi
Kardelen252525 yaumutlardabiterse_2018 öyle diyor üz yok böyle diyoruz yok kimse suan sana bademcık kurdu çıkarma ameliyatı tarifi veremez canım bekleme boşuna yani 😊demekki senin işin doktorluk ne yap et git
Bhs20 yaumutlardabiterse_2018 Ya çok tuhaf siniz yorumlarınizi okurken sinir oldum. Madem bu durumdan rahatsizsizsiniz. Gidiceksiniz doktora bu kadar. Yok eşim ailesine söyler. Yok esim öğrenir. Eee o sizin eşiniz. Öğrensin. Ailesine soylesede o onun terbiyesizliği kusura bakmayın. Bu kadar rahatsizsaniz bunun peşine düşüp ogreniceksiniz ne olduğunu.
Nurtupu yaumutlardabiterse_2018 eşiniz hep sizinle geliyor mu hastaneye? Gelmiyorsa ona başka bahane bulun mesela boğazım ağrıyor karnım ağrıyor gibi dahiliye ye gitme sebebi. Öyle bahanelerle gidin bilmesine gerek yok. Gizleme taraftarı değilim ama destek olmuyor herşeyi gidip yetiştiriyorsa başka çare yok gizlemeyi hakediyor
Ezize İnternetden baktım yarım çay bardağı pancar suyu, öay kaşığının ucunda kara biber, bir çay kaşığı bal. Karıştır. Sabah öğle akşam qarqara yap. Mütemadien yapılırsa hem iltihabı aradan kaldırır hem oluşmasını engeller yazıyordu. Bende deniycem.
seydaasaf Ezize netten baktım pancar da bu mevsimde bulunur mu ki ya bulsam da katı meyve sıkacağı lazım ona
Dilaranne yaumutlardabiterse_2018 mideme bakıldı hortumla sindirim sıkıntısı çıktı bağırsak için ve mide için ilaç uygulandı
Sena91 yaumutlardabiterse_2018 bir yakınımında vardı koku doktora gittiğinde mide kapakçığında açıklık olabiliceğini ve kötü kokuların mideden geliceğini söylemişti. Ne tedavi uygulandı bılmıyorum ama sizinde öyle olmuş olabilir. Kimi insanın mide kapakcıgı acık olurmuş.
yaumutlardabiterse_2018 Ballikaymakli para hesabı eşimde canım öyle durumu iyi olan biri değilim yani 50 lira bile harcasam hemen fark ediliyo para olmadığı için
Ballikaymakli yaumutlardabiterse_2018 istersen sana göndereyim canım. İnternette de satılıyor. Kargodan alırsın
Deletedmom414 yaumutlardabiterse_2018 e herkese bi bahane sürmüşsün dr a gitmeden nasıl çözeceksin? Bide eşim ailesine anlatır demişsin o zaman ağız kokunuda anlatıyordur. Tedavi olsan daha iyi değil mi?
yaumutlardabiterse_2018 Deletedmom414 anlatıyo olabilir çünkü empati duygusu yok adam da evet gidicem
Nurtupu yaumutlardabiterse_2018 birde listerine marka gargara var özellikle turuncu ve yeşil olanı çok etkili günde 3-5 kere yapın farkı görürsünüz. Diş etleriniz yanacak biraz ama dayanın gerçekten faydalı.
enharserap yaumutlardabiterse_2018 dişim çok ağrıyo rhatsız oluyorum de dişçiye git yada idrarın çok kokulu de dahiliyeye git o kadar fazla rahatsız olduysan git yani doktora canım