yaumutlardabiterse_2018 Birkucakmutluluk herşeyi gidip söylüyo çünkü ben kendi anneme bile bundan hiç bahsetmedim annem de beni hiç aramaz sormaz çok soğuk bunun nedeni de bu olabilir 😢
nyac yaumutlardabiterse_2018 canım zaten o yüzden dedim bademcik taşın varsa ne yaparsan yap dilde pas tadı olur yeşilimsi bir görüntü vardır eşinin ağzını bir de sabah uyanınca kokla her insanın ağzı az biraz kokar sorununu belirledikten sonra dediğim bakımları yaparsan düzelecektir
Muallimannecik yaumutlardabiterse_2018 bahsettiğiniz şey kript yani iltihap bademcikte olur ve gerçekten kötü koku yapar bazen benimde iltihaplanma yapar ama antibiyotik kullanınca geçer Bi kan tahlili baktırın bence
Seutfu yaumutlardabiterse_2018 diş ipi kullanmanı tavsiye ederim. Bekarken bi ara benim de öyleydi. Her sabah kalkar kalmaz dişlerimi fırçalamayı alışkanlık haline getirdim. Ve sık sık dış ipi kullandım. Dış macununu iyi secmelisin. Ve dişlerde taslanma varsa temizlet mutlaka o çok koku yapıyor
nyac yaumutlardabiterse_2018 acaba senden gizli kalkıp da domestosla falan mı fırçalıyor acaba dişlerini? 😬canım benim o da nihayetinde içen …çan kokan bir organizma bu durum sende özgüven düşüklüğü yarattığı için istemeden karşındakini yüceltiyorsun tüm gece kapalı ağzımızda bakteriler kolbastı oynuyor haliyle dilde bir pas tadı oluyor ve mide aç oldugu için nefes kokusuyla birleşiyor ama sabah kalkar su içersin ağzına bi parça ekmek atarsın o koku bastırılır eşinin de böyledir inan hem sen yakın mesafede olamadıgın için onun ağzının koktugunu tam hissedemezsin sen şimdi adamı bırak kendi sağlığına odaklan şu bademcik taşı olayına bir bak yukarıdaki herkes benim düşündüğümü düşünmüş bi ara bende de oldu dişlerimi fırçalamaktan kanatıyordum ama kendi kokumu hissediyordum sonra sorunun bu oldugunu öğrendim bir müddet süt tüketme bol su iç ve diş temizliği ile beraber dil temizliğini de ihmal etme kocanı da bu kadar yüceltme olur mu 🤗🤗
Dilaranne yaumutlardabiterse_2018 benim de nefesim kokardı bende senin gibiydim midemde ki sorundan kaynakliymis meğer ilaç kullandım geçti şimdi de gece öğle dişimi fırçaliyorum kalmadı koku ben kokmuyoken bile kokuyo gibi hissederdim 🙎
Ballikaymakli yaumutlardabiterse_2018 eşine söyleme canım. Dışarı çıktığında eczaneden alıver. Seni çok çok rahatlatacak bişey. Adam işteyken 2 dk çık al gel.
yaumutlardabiterse_2018 Ballikaymakli para hesabı eşimde canım öyle durumu iyi olan biri değilim yani 50 lira bile harcasam hemen fark ediliyo para olmadığı için
Gulfem07 yaumutlardabiterse_2018 tug gel,dentasave,oxyfresh cavity protection toothpaste bunları alın mutlaka.Abimde de vardı şu an ağzı hiç kokmuyor bunları kullandi
Kardelen252525 yaumutlardabiterse_2018 öyle diyor üz yok böyle diyoruz yok kimse suan sana bademcık kurdu çıkarma ameliyatı tarifi veremez canım bekleme boşuna yani 😊demekki senin işin doktorluk ne yap et git
Bhs20 yaumutlardabiterse_2018 Ya çok tuhaf siniz yorumlarınizi okurken sinir oldum. Madem bu durumdan rahatsizsizsiniz. Gidiceksiniz doktora bu kadar. Yok eşim ailesine söyler. Yok esim öğrenir. Eee o sizin eşiniz. Öğrensin. Ailesine soylesede o onun terbiyesizliği kusura bakmayın. Bu kadar rahatsizsaniz bunun peşine düşüp ogreniceksiniz ne olduğunu.
Nurtupu yaumutlardabiterse_2018 eşiniz hep sizinle geliyor mu hastaneye? Gelmiyorsa ona başka bahane bulun mesela boğazım ağrıyor karnım ağrıyor gibi dahiliye ye gitme sebebi. Öyle bahanelerle gidin bilmesine gerek yok. Gizleme taraftarı değilim ama destek olmuyor herşeyi gidip yetiştiriyorsa başka çare yok gizlemeyi hakediyor
Ezize İnternetden baktım yarım çay bardağı pancar suyu, öay kaşığının ucunda kara biber, bir çay kaşığı bal. Karıştır. Sabah öğle akşam qarqara yap. Mütemadien yapılırsa hem iltihabı aradan kaldırır hem oluşmasını engeller yazıyordu. Bende deniycem.
seydaasaf Ezize netten baktım pancar da bu mevsimde bulunur mu ki ya bulsam da katı meyve sıkacağı lazım ona
Dilaranne yaumutlardabiterse_2018 mideme bakıldı hortumla sindirim sıkıntısı çıktı bağırsak için ve mide için ilaç uygulandı
Sena91 yaumutlardabiterse_2018 bir yakınımında vardı koku doktora gittiğinde mide kapakçığında açıklık olabiliceğini ve kötü kokuların mideden geliceğini söylemişti. Ne tedavi uygulandı bılmıyorum ama sizinde öyle olmuş olabilir. Kimi insanın mide kapakcıgı acık olurmuş.