Anneolmak30 Oznur911 Allah senden razı olsun gözlerim doldu uyudu inşallah uyanmaz 19 yaşındayım ve çok bilgisinizim beni nasıl mutlu ettin bilemezsin Allah ne dileğin varsa kabul etsin
Oznur911 Anneolmak30 nolcak canım müziği kapattın mı uyanıyorlar sen indir telefona çalsın dursun ben öyle yaptım
Ozum Serfinazhivda probiyotik kefir için sade olsun. 10 gün içinde düzene girer. Onun dışında anne karnı pozisyonunda tutup sallayabilirsiniz. Birde masaj yapın. ( bebeğinizin sırtı karnınıza gelecek şekilde çevirin. Dizlerinin altındanve kollarından aynı anda tutarak sapa sola hafifçe sallayın.2 ye katlanmış gibi duracak. Aynı anne karnındaki gibi. )
Buskat Anneolmak30 doktor bana dedi ki eğer bebek emdikten sonra uyuyorsa gaz çıkarmaya çalışıp çocuğu uyandırma gazı olsa zaten uyumaz. Bu yöntemi deniyoruz bakalım
EzgiDuru Nazaykt bana sadece metsil verdi bebegin kac aylik canm. Metsili emzirmeden once verdim bi kere ama grne gaz cikarmadi karni sert hala bakalim umarim ise yarar
fatima Serfinazhivda kimyon yiyin bir çay kaşığı kimyon bir fincan su , 5 dk dinlenip için iyi gelecektir
Nazaykt 3 buçuk aylık canım çok ilaç denedik ama hiç biri iyi gelmedi çok çektik gaz sancısından neoclc çok iyi geldi metsil tek başına işe yaramıyor bizde
Ebrcrkc Metsil veya zinco tarzı gaz ilacı veren arkadaşlar bence içeriklerine bakarsanız vermek istemezsiniz.gazin tek çaresi banyo,masaj,sıcak havlu bunları deneyin damlaların hepsi zararlı