Serfinazhivda Annecanlar siz bebeğinizin gazını nasıl çıkarıyoRsunuz benim kızım çok sancısı çekiyor ne yesem iyi gelir ona
EzgiDuru Serfinazhivda canm benm bebegim 13 gunluk gaz ve kala sorunumuz vardı. Bugun damla verdi metsil diye bakalim umarim iyi gelir. Sende bir doktora götür.
AysenurDeniz Serfinazhivda metsil kesnliklr çok etkili bir damla oğlum 2 aylık 15 günlükten beri kullanıyoruz çok memnunum
asel_asya61 Serfinazhivda canım gazla ilgili uzun bir post paylaşmıştım. Geçmişime bakıp bulabilirsin çok olmadı paylaşalı
Serfinazhivda EzgiDuru canım ben doktordan damla istedim. Dedi damla şimdi iyi gelir ama ilerde bağırsakları tembelleşir sürekli kabızlık sorunu Yaşar diye ben vazgeçtim Damla’dan 😔 bende alternatif tıpa yöneldim. Muhakkak burda tecrübeli anneler bize yardımcı olur
Siracseda Serfinazhivda zinco kullan o zaman canım bitkisel olduğu için her hangi bir yan etkisi yok ben kullanıyorum gayet memnunum
Nazaykt Mrb canım benim bebeğimde çok gazlı dün doktora gittik bize metsil ve neoclc diye bi şurup verdi çok güzel tavsiye ederim
EzgiDuru Nazaykt bana sadece metsil verdi bebegin kac aylik canm. Metsili emzirmeden once verdim bi kere ama grne gaz cikarmadi karni sert hala bakalim umarim ise yarar
Anneolmak30 AysenurDeniz merhaba oğlum 35 günlük çok sancı çekiyo bende aldım metsil ama hala devam 1 hafta olacak daha pek rahatlamadık ne sıklıkla ve kaç damla veriyorsunuz
Anneolmak30 Birde oğlum gögüsümde uyuyo emerken gazını çıkarsam uyanıyo siz nasıl yapıyosunuz uyanınca yine emmek istiyo sonra nasıl uyutabilirim
Buskat Anneolmak30 doktor bana dedi ki eğer bebek emdikten sonra uyuyorsa gaz çıkarmaya çalışıp çocuğu uyandırma gazı olsa zaten uyumaz. Bu yöntemi deniyoruz bakalım
Anneolmak30 Oznur911 her birinde 2 damla demi bende öyle veriyorum ama niyeyse daha rahatlamadık çok sancı çekiyo o yüzden sürekli emmek istiyo ağlıyo kıpkırmızı oluyo çıkarmaya çalışırken
Anneolmak30 Oznur911 Allah senden razı olsun gözlerim doldu uyudu inşallah uyanmaz 19 yaşındayım ve çok bilgisinizim beni nasıl mutlu ettin bilemezsin Allah ne dileğin varsa kabul etsin