UmayNil 1105mltm_btn bu arada kuzum kolikti sizi çok iyi anlıyorum ama böyle zorlukları var işte yapacak bişey yok.
1105mltm_btn UmayNil var tabiki yolculul felan umrmda degil ben hastaneye gidemiyorum anlatabiliyormuyum mosmor kesiliyor krizde doktor bile anlam veremiuor ve ortalıktan dolayı kimseyi eve cagıramıyorm destek neyse ya
Zeynepalya_ve_annesi 1105mltm_btn çok şükür beynim yerinde çünkü ilacı ben değil sen vermeye çalışıyosn 3 tane cocugum var birtanesine vermedim kendi keyfim için cocugumun hayatını riske atamam
1105mltm_btn Zeynepalya_ve_annesi hadi bn sordum cahillik etttimm sen nie cvp vererk kendini küçültüyosun
Tubasubasi 1105mltm_btn uyku ilacı falan değilde,Daha bitkisel bişiyler olabilir,en azından yan etkisi olmaz.onuda rahatlatır.
senceumrumdam1 Aka2020 ahaha ya baktım dedim alla alla postakiyle kadının ismi tutmuyor dedim ne oluyor bazen böyle yanlışlıklar oluyor siz kusura bakmayın 😂
Zeynepalya_ve_annesi 1105mltm_btn neden küçülteyim kendimi akıl akıldan üstündür bilmiyorsan öğren diye cvp verdim verdik
1105mltm_btn Zeynepalya_ve_annesi aayy gercektenmi yaa ögreneyim diye cvp verdin bn neden tartsma olarak görüyorum ögrenmemn için adam akıllı verdgn bi cvp varmı bak bakalm
Tubasubasi 1105mltm_btn bazen insanlar anlamadan yada tam olarak dinlemeden aşırı tepki gösteriyorlar bence.Çokta takılmamak lazım. Herkes düşüncesinde özgür evet ama, ne bilim kimse zaten çocuğu için kötü bişiy istemez.
Deletedmom348 Deletedmom328 Anlatamazsın kuzum. Yorma kendini. O yüzden ben bıraktım. Zeytinyağını doktor önermişti bana. Ben kesinlikle asla yanlış bilgi vermemeye dikkat ederim. Psikolojik konularda bile bilgim tam değilse kitap önerisinde bulunuyorum. Vebal alınmaz çocuklar hassas noktamız.
1105mltm_btn Tubasubasi tabikidr ya bnde ilk defa anne oldum burda az cok tecrübesi olan vardr diye sordum ama saolsun bikaçı hariç güzelce uyaran yok kimi sikayetci oluyo kimi anneligimi yargılıyor. bilmedgizi sorup ögrenmeceksek ne diye var buradı drdikodu içinmi tartsmaa içinmi
Gdogru Tubasubasi kendim çocuğuma dayanamıyorum demiş? Uyku ilacı demiş? Allah aşkına aklı fikri yerinde, sağlıklı düşünebilen bir ‘anne’ bunları nasıl söyleyebilir. Lütfen arka çıkmayın böylelerine ki akılları başına gelsin. Olan yazık günahsız çocuğa olacak.
Deletedmom348 1105mltm_btn Benim böyle bir niyetim yok. Beni bilen bilir burda. İftira mekanizmanız da oldukça güçlü bilinçliliğiniz gibi
GSEG Benim bebeğimde arabada durmuyo malesef yolculuk yapacağımız zaman anason rezene kimyon çayı demleyip iki üç çay kaşığı içiriyorum arka koltukta ayağımda sallayarak gidiyoruz anca öyle duruyo bir iki de oyuncak alıyorum tavsiye ederim
hafsahatun 1105mltm_btn daha dün muz ve kabuğunun suyla kaynatılıp soğuduktan sonra içirilince uyumasına yardımcı olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru bilemem