1105mltm_btn guzel guzel konuşup anlatmak varken hemen linç edin zaten aferin size 😒 bebekler icin bitkisel uyku damlası var ama bebeğin daha küçük belirli uyku düzeni varsa da bozulabilir ya da diş çıkarma ve başka sıkıntısı varsa damla fayda etmez ve damlayi içince tak diye uyumuyor sallanarak uyuyorsa yine sallanarak uyur kucakta uyuyorsa yine kucak ister damla sadece uyukuya daha rahat dalmasini rahat uyumasini sağlıyor uykusu olmayan çocuğa uyku getirmiyor yani onun için boşuna denemeyin zaten çok küçük bitkisel bile olsa boşuna farklı bir şey almasın ve ne kadar bitkisel olsada tamamen masum sayılmaz ben ara sıra kızıma veriyorum 2.5 yaşında bu yasa yanlış hatirlamiyorsam 20 damlaya yakın veriliyordu galiba ben 5 veriyorum ama şöyle yapıyorum uyumamasi için hiçbir sıkıntı yok her şey yolunda ama o direniyo uykusuz olduğu için huysuz oluyo kendi kendine kavga ediyo 3 4 e kadar uyumadigi oluyo o saatte uyuyuncada uykusu beslenmesi her şey bozuluyo öyle olduğu zaman veriyorum biraz pışpışlıyorum mışıl mışıl uyuyo ama sizin duruma uygun değil cidden uygun olsa damlanin adını söyler bi bak derdim