Esdoel eymen0209 eşim kumral ben beyazım cocuklwr ya sarışın ya kumral olur 🤣🤣 benim iki çocuğumda kar gibi bembeyaz dogmuslardi
bikerem eymen0209 iki kizim da bembeyaz tenli simsiyah sacli dogdu,sonuc esmerler,oglum ise kirmizi ten kassiz,cok kirpikli dogdu bildiginiz sarisin oldu kime çektiyse😁
AlpEmir bikerem ay umarım görüp yanıtlarsınız 🙈 benim oğlum da kıpkırmızı kaşsız kirpiksiz doğdu sarılıktan karardı resmen 3 aylık oldu hala yüzü tam açılmış değil ve tüm vücudu elleri kolları bacakları acayip beyazladı.Çok merak ediyorum daha da açılır mı yüzü😟
bikerem AlpEmir Son durumu bildiriyorum,dogdugunda belki 3 4 ay kara kirmizimsiydi,sarilik da tuhaf bir ren vermisti tenine. Gitgide bu hi aldi ve hala açılıyor rengi. Ben kizlarim esim kapkarayiz,bu nerden çıktıysa😆 bi de sonradan oldu,tip de boyle olunca tereddüt edip senin mi diye soranlar oluyo😁 yani 3 cocugum da dogdugunun tersi yonde ten rengini aldi
AlpEmir bikerem oyyy bu yakışıklıyı yerim ben maşallah Allahım size bağışlasın 😍 benim oğlum daha kırmızıydı diyebilirim yüz hariç her yer bembeyaz şuan 😂
ogrtmnanneee eymen0209 ben Selanik göçmeniyim. Kumralım beyaz tenliyim eşim de esmer. Oğlum doğduğunda saçları simsiyah doğdu teni de esmerdi şu an 9 aylığız ten rengi baya açıldı beyaz oldu saçları da açıldı kumral oldu güneşte sarı sarı parlıyorlar 😊
bikerem AlpEmir Allahim bagoslasin minik civcivleri insallah🥰 bu minik dana da aslinda daha da kizarmisti renkten renge girdi işte😁saglikla büyüsün yavrunuz insallah🥰
Ygz30 Benim oğlumda kırmızydı.Sonra bembeyaz oldu.Saçları sapsarıydı açık sarı gözleri yeşil.Şuan 2,5 yaşında saçları kıvırcık sarı orta sarı ap açıl değil koyuda değil hala bembeyaz maşallah subannallah gözleride hala yeşil değilirmi bilemem
Hellomoto eymen0209 ben küçükken esmerdım sonradan tenim beyazladı saçlarım da siyahtan açık kahverengiye dönüştü. Kızım bem beyaz doğdu saclarida benimki gibi ama babası esmer sonradan esmermi olacak acaba bende merak ettim
Saricizgilibeyazev eymen0209 Esmer yakışıklı bir delikanlı olsun kız sarışınlar o kadar çekici olmuyor zaten ☺️ Nerdeeee Burak özçivit nerde Kenan’lar