anne15 eymen0209 bilemiyorum ama kuzenimin kızı doğduğunda teni normaldi su an 8-9 yaslarında esmer bi kız oldu baya
eymen0209 anne15 Benim oğlum da şuan beyaz tenli saçları da güneşte sarı diplerde de sarı var ama normal bakınca karamel gibi bi değişik esmer mi Sarışın mi anlayamıyorum bazen 😂
Mom095 Tatlım eğer kırmızı doğarsa büyüyünce beyaz tenli, bembeyaz doğarsa da esmer oluyo. Tecrübeyle sabit 😌😁
amineerva eymen0209 ne kadar esmer olursa olsun elleri beyazsa birkaç ay içinde bembeyaz oluyor, doğduğunda kırmızı olan bebekler de beyazlar ve sarışın olabilir
Kusannesi eymen0209 valla saçları altın gibi gözler yemyesil babasının kopyası babasıda sarı yesil gözlü bu cocuk daha donmez bence
Bilgeninanasi Saclari siyah, kaslari sapsariydi gozleri de lacivertti bildigin su an kumral oldu saclarinin uclari sari gozleri de mavi oldu 😃
jap eymen0209 kızıö doğduğunda esmer tenli siyah saçlıydı babasına benzemiş teni dedik. Büyüdükçe beyaz tenli oldu, saçları kumrala döndü hatta aralarda açık renk saçları da var. Bana döndü😂
YDE eymen0209 bebeğim ilk doğduğunda kıpkırmızıydı. Böyle yanık bir kırmızı hatta herkes nasıl esmer olucak bu bebek kime benzedi diyordu çünkü ben sarışın yeşil gözlüyüm 😂 şuan sapsarışın ve su yeşili gözleri var oğlumun 😅 yani hiç belli olmuyor bence.
serebro Oğlum doğduğunda bembeyazdı eşim esmer ben sarışın mavi gözlü. Gözler koyu mavi ama bakalım kime benzeyecek😁 henüz 3.5 aylıgız
Esdoel eymen0209 eşim kumral ben beyazım cocuklwr ya sarışın ya kumral olur 🤣🤣 benim iki çocuğumda kar gibi bembeyaz dogmuslardi