Fatma8988 Cansudeniz canım üzülme benimkide tutmadı 15. Gün emzirme danısmanı (hastanenin ebesi) saolsın pozisyon değiştirtti bana öyle enziriyorum. Daha cok erken alısır bol bol dene pozisyon değiştir. Elinle gögsünün altından tut çenesi rahat olsın ki emebilsin.
MIRACAYAZINANNESI 0503 bebeğim 2 aylik 70 yada 80 ml veriyorum sütude mamayida. 2 saatte bir veriyorum. Zaten kendi istiyor acikinca
Gizemela Ben mamajoo süt sağma makinasını kullanıyorum mastit için sapmadan önce elektrikli diş fırçasıyla gögsünüze masaj yapın 5 dk falan sonra sağın çok iyi geliyor.
MIRACAYAZINANNESI 0503 ilk zamanlar uyandiriyordum şimdi alıştı kendi 2 saatte bir istiyor istemezse uyandırıp vermiyorum. 2 aydan sonra uyandırmaya gerek yok. Kendi acıkınca uyanır zaten
zehraaaa123 MIRACAYAZINANNESI elle sagmayi denedim birkaç kere ama öyle çok çok uğraştırici ve pek de beceremedim. makinenin iyi cektigini sanıyordum ya simdi aklim karisti.
Gizemela MIRACAYAZINANNESI zehraaaa123 normal uç bölgesinin dışında her yere yapıyorum gezdiriyorum fırçayı çok iyi geliyor
Papatyaseverr MIRACAYAZINANNESI makineyle sağdığımız için emzirenlere göre daha sık mastit oluyoruz canım bende oluyorum hatta bi ara sürekli oluyordum sıcak duş sağım masaj iyi geliyor dediğiniz gögüs ucu balonuda bir kere oldu
Linamini MIRACAYAZINANNESI acaba oyunla kucakta gezdirerek vs bir sekilde uc saat bekleseniz ve 100-120ml verseniz alir mi? Bir deneyin derim benim de bebegim 4 aylik 3saatte bir istiyordu simdi miktari biraz arttirip suresini actim 😌
Papatyaseverr MIRACAYAZINANNESI yok canım benimki prematüre doğdu ve artık biberondan hızlı gelip doyduğu için memedeyken az geliyor diye sinirleniyor bende sürekli sağıp veriyorum
MIRACAYAZINANNESI Papatyaseverr şöyle yap. Akşam 12 de sağ sabah 8 e kadar sağma gecede biseyler yiyip yat. Sabah sütün fazla oluyor silikon ucu tak emer. Zaten sonra emdiği için sütun fazla geliyor sinirlenmez. Ben öyle yaptım ama mastitle yara olunca bidaha yapamadım yine başlayacam iyilesince
Papatyaseverr MIRACAYAZINANNESI canım sütüm fazla elhamdüllillah bu seferde fazla geliyor ağzından akıyor süt memeyi sevmedi sevmiyorda bende sağarak veriyorum yeterki içsin 😊 gece sağmıyoruz zaten sabah sağdığımı geceye saklıyorum
Busramusti Ayseee27 yani şöyle söyleyeyim birini sağarken diğerine takıyorum aynı miktarda oradan da süt geliyor yani zamandan tasarruf ediyorum
Miracs Ayseee27 Bana kullanışlı geliyor 1 göğsümü makina boşaltırken diğerini zahmetsiz o boşaltıyor sonrasında az bi sağım yapıp kalan sütü de boşaltıyorum ilk sağdığım tarafa da mochi takıyorum en az 20-30 ml boş olan göğsümden çıkıyor
Kelebegimmmm MIRACAYAZINANNESI 24 saatte 5 sağım mı yapıyorsunz.? Ne zamn 5 saate sağmaya başladınız?. Kaç hafta oldu? Birde 2-3 saate sağdığınzla toplam aynı süt mü çıkıyr?. Sağm aralığını açmk istyrm. Azalır diye korkuyrm ondn soruyrm
MIRACAYAZINANNESI Kelebegimmmm azalma olmadı 2 saatte 70 ml çıkıyorsa 5 saatte 140 ml çıkıyor. 3 haftadır öyle yapıyorum
hypatia MIRACAYAZINANNESI bebeğim prematüre 3 aydır sütümü sağarak veriyorum. Mastit olmamak için ben göğüsümü sıkarak sağıyorum. Hem daha hızlı boşalıyor hem de süt kalmamış oluyor memede.
MIRACAYAZINANNESI hypatia zor olmuyor mu. Makinadan dolayı gogus uçlarım morardı elimle sağayım dedim.cok canım yandı. Bir de süt kanalları zedelenmez mi zamanla. Sürekli elimizle cektiriyoruz cunku