Cansudeniz Bende sağıyorum ben hastane tipi pompa kiraladım 13 günlüğüz daha siz neden sağıyorsunuz benimki memeyi tutmuyor direniyor nasıl alıştırcam bilmiyorum bol bol sütede alıştı biberonla işim zor
huzunkovankusu Cansudeniz 11 günlüğüz aynı sorun bizde de var 🥺 3 saat memede tuttuğum oldu inatla. Bazen güzel emiyor bazen de memeyle cebelleşiyor. Sağım yaptığınızda ne kadar geliyor sütünüz bir de mama ne kadar veriyorsunuz acaba? 😊
MIRACAYAZINANNESI Cansudeniz 2 ayligiz. Ilk zamanlar emme refleksi yoktu emzik verdik. Sonra meme ucum olmadığı için almadı. Biberon ve emzik ağzını dolduruyor çünkü. Çok vakit kaybetmeden emzirme danışmanına gitmek lazım. Ben dün gittim çok geç herşey için emmedi
burcuu26 Cansudeniz bende ayni durumdayim tutuyor ama sinirleniyor kipkirmizi oluyor biberonun akis hizina alisti malesef bebegim daha 1 haftalik
MIRACAYAZINANNESI huzunkovankusu tek göğüsten 70-80-90 geliyor belli olmuyor. Mamayı bazen geceleri veriyorum
Cansudeniz huzunkovankusu mama aldık ama sadece bir kez verdm vermek istemiyorum bütün sindirim sistemi değişiyor ağlıyor kakasını yaparken gazıda oluyor sabah akşam bazende öğlende sağıyorum göğüslerimin durumuna göre 150 ml oluyor bir göğüste benimkide tutmaya başladı ama bayağı savaş veriyoruz 🙈
MIRACAYAZINANNESI Busramusti bende lansinoh elektrikli kullanıyorum her hafta aynı sorun. Tam ıyilesiyor yine oluyor. Kaç saate bir sağıyorsunuz.
MIRACAYAZINANNESI MIRACAYAZINANNESI aynı makineyi kullanıyoruz. Önceden 2-3 saatte bir sağıyordum. Şimdi 5 saati buluyor. Çünkü 5 saatte sağınca 2 öğünlük süt çıkıyor sürekli sağmak zorunda kalmıyorum
Busramusti MIRACAYAZINANNESI bazen 1 saatte bile sağıyorum gün içerisinde genelde 2 geceleri 3 saatte bir
MIRACAYAZINANNESI zehraaaa123 aynı makineyi kullanıyoruz bence makineden oluyor. Sütüm hepsini çekmiyor o da mastit yapıyor bence. Dün emzirme danışmanına gittim elinle sağ diyor o da zor ki
zehraaaa123 MIRACAYAZINANNESI elle sagmayi denedim birkaç kere ama öyle çok çok uğraştırici ve pek de beceremedim. makinenin iyi cektigini sanıyordum ya simdi aklim karisti.
MIRACAYAZINANNESI Sevgicicegi manuel pompam var ama cok acitiyor o ilk zamanlar kullandim bıraktım. Elimde güç kalmıyor sıkmaktan 🤭
Papatyaseverr MIRACAYAZINANNESI Kraft markasının pompasını kullanıyorum elektrikli 5 aylığız doğduğundan beri sağıyorum mastitin önüne geçmek için düzenli sağım ve gögüsleri boşaltmadan bırakmamak gerekli en az 15’er dakika sağım yapın 😊
MIRACAYAZINANNESI Papatyaseverr inanın yarim saat sağıyorum her göğsümü yine oluyor anlamadım napcam. Yani son damlasına kadar sağıyorum
Reyan MIRACAYAZINANNESI benim kızımda bi anda emmemeye başladı sonra fark ettim göğüs uclarım benimde küçük ve kavrayamıyor eczanede satılan Silikon uclardan aldım benim lansinoh marka şimdi gayet iyi emiyor deneyebilirsiniz sizde.
0503 MIRACAYAZINANNESI bnde 2 3 saatte bir sağım yapıyrm toplam da bazen 60 bazen 100 cc çıkıyor bnde 4 5 satte sağsam 100 130 çıkar bebeğiniz ne kadarlık ne kadar süt mama veriysunuz biz 5 aylık olduk şaşırdım artık emzirme danışmanı 2bsatte bir sağ dedi azcık azcık ve bebeğim de hiç içmiyor
Kelebegimmmm MIRACAYAZINANNESI 24 saatte 5 sağım mı yapıyorsunz.? Ne zamn 5 saate sağmaya başladınız?. Kaç hafta oldu? Birde 2-3 saate sağdığınzla toplam aynı süt mü çıkıyr?. Sağm aralığını açmk istyrm. Azalır diye korkuyrm ondn soruyrm
Papatyaseverr MIRACAYAZINANNESI makineyle sağdığımız için emzirenlere göre daha sık mastit oluyoruz canım bende oluyorum hatta bi ara sürekli oluyordum sıcak duş sağım masaj iyi geliyor dediğiniz gögüs ucu balonuda bir kere oldu
Tgb1gl burcuu26 yeğenim de öyleydi. Sağıp biberonla içiyordu anneyi tutmuyordu. Biberonu bıraktırdık zorla meme verdik iki güne alıştı. 1 hafta çok geç değil bence zorla sürekli emzirmeye çalış bence. Ağlasa da biberon verme derim.
MIRACAYAZINANNESI 0503 bebeğim 2 aylik 70 yada 80 ml veriyorum sütude mamayida. 2 saatte bir veriyorum. Zaten kendi istiyor acikinca
Fatma8988 Cansudeniz canım üzülme benimkide tutmadı 15. Gün emzirme danısmanı (hastanenin ebesi) saolsın pozisyon değiştirtti bana öyle enziriyorum. Daha cok erken alısır bol bol dene pozisyon değiştir. Elinle gögsünün altından tut çenesi rahat olsın ki emebilsin.
Gizemela Ben mamajoo süt sağma makinasını kullanıyorum mastit için sapmadan önce elektrikli diş fırçasıyla gögsünüze masaj yapın 5 dk falan sonra sağın çok iyi geliyor.
MIRACAYAZINANNESI 0503 ilk zamanlar uyandiriyordum şimdi alıştı kendi 2 saatte bir istiyor istemezse uyandırıp vermiyorum. 2 aydan sonra uyandırmaya gerek yok. Kendi acıkınca uyanır zaten