Deletedmom414 Gulgugul benim beşiğe uymadı o cnm ya çok istiyordumda satan adam olmaz bu beşiğe dedi.
Gulgugul Deletedmom414 aa hadi yaa. Ben ilk sepet beşikte kullandım şimdi de büyüyen beşikte hiç sıkıntı olmadı. Tüh kötü olmus
Sutbitkisi Ay ben kullandım çok memnundum ama benim bebek 1 2 kez ancak uyudu. Sonra tatil için memleketlere gittik bebek büyüdü içine sığmaz oldu. Toplasan 3 kez koymamışımdır içine yepyeni duruyor satıyorum o yüzden. Aynısı fotoğraftakinin.
Sutbitkisi Deletedmom414 bebek kendi kalkıp doğrulana kadar kullanılır. Yattığı kısım 80 cm. Bebek 75 cm olana kadar kulllanılır
Niddy Deletedmom414 benim.normal beşik var. Sallama aleti taktık düğmesine basiyosun yarım saat uyutma modu var aglayinca falan sese duyarlı salliyor. Bize esimin abisi verdi fiyatlari 300 falan herhalde
Fatmaaa19 Deletedmom414 benimki bunun aynısı çok kullanışlı 9 aylık 8 kilo sığıyor çok işime yaradı bu ay dan sonra kaldıracağım büyük ihtimal boy olarak sığmayacak gibi elektrik faturasına hiç yansımıyor da diyebilirim 2. El aldım çok kullanamayız diye 200 tl ye
Gizemta Deletedmom414 1 yaşına kadar imkanı yok 7-8 ay arası zaten bi yerden tutunup kalkıyorlar.. o yüzden mesela park yatak kullanıyorsan yatağını en alta indiriyorsun bizde park yatakta vardı ama hiç kullanamadık 7. Ayında montessori yatak aldık şimdi kafam rahat çünkü 6. Ayının içinde iki kere yatağından düştü hastaneye filan gittik ondan sonra hemen aldık.. yani 6. Aydan sonra inanılmaz bir hareketlilik başlıyor inanamıyorsun
Deletedmom414 Dual işime yarıyordu bebeğimi koyuyordum gece uykuya dalıyordu. Onu satıp beşik sallama aparatı almaya gittim beşiğime uymuyormuş. İkisindende oldum yani. Ama o elektekli salıncak 10 kiloya kadar oğlum oldu zaten 7 kilo yani kapasitesi daha çok olsaydı satmazdım
Dual Deletedmom414 Anladım benim bebeğim de 6,5 kilo gerek yok daha iyisine bakayım ama baya güzel üzüldüm açıkçası.
Deletedmom414 Dual biraz narin oluyor böyle şeyler bebek 1 aylıkken falan alınsa daha iyi olur daha çok kullanılır
Dual Deletedmom414 Bilsem alırdım o dönem işte. Siz de eğer buna benzer ileriye dönük bir şey bulursanız bana yazar mısınız bende araştırıyorum da.